Google marketing

Želite li da reklama za vaš proizvod ili uslugu bude među prvim rezultatima pretrage za određenu reč ili pojam? Google Ads, bivši Google Adwords predstavlja ekspertsku platformu za upravljanje reklamama, a stručnjaci BiznisCentra definisaće najefikasniju strategiju za vaše internet marketing kampanje

KUPOVINA OGLASA
Google marketing
ulaganje u optimizaciju za pretrazivace je odlican izbor

Zašto je SEO odlična investicija

Ne, SEO optimizacija je NAJVAŽNIJA investicija u vaše online poslovanje ukoliko se sajt ne nalazi na prvoj stranici pretrage Google-a, ne donosi novac ili ne posećuju ga korisnici Interneta koji traže određenu ključnu reč.

Tehnikama optimizacije za pretraživače udahnućete novi život svom sajtu, povećati broj željenih posetilaca i doneti profit svojoj firmi.

Morate takođe znati dve stvari: SEO je neprekidni proces, ne jednokratni i proces koji nikada ne prestaje; nikada vam nećemo obećati da ćete biti prvi na Google-u (to možete jednostavno sponzorstvom ključne reči u Google pretrazi), ali možemo vam obećati da ćemo dati sve od sebe da se vaš sajt nađe na prvoj stranici Google pretrage

OptimizujemoSTART paket usluga

Paket usluga predviđa implementaciju tehnika i najboljih praksi za optimizaciju sajtova u zavisnosti od svrhe, vrste sajta i ciljeva unapređenja poslovanja na Internetu

Istraživanje ključnih reči i razvoj strategije - u skladu sa vašom oblašću poslovanja i tržišnom nišom, istražujemo ključne reči za optimizaciju i razvijamo plan optimizacije Optimizacija na samom sajtu - on-site optimizacija svih stranica u okviru plana optimizacije Instalacija Google Analitike i edukacija - najpopularniji paket za praćenje naprednih statistika sajta Analiza tehničkih aspekata sajt i predlozi unapređenja - Analiziramo rad i funkcionalne delove sajta i predlažemo njihova poboljšanja Interna povezanost stranica - Analitika internog linkovanja stranica i predlozi poboljšanja Optimizacija fotografija - Analitika medijskih sadržaja i optimizacija grafike u cilju što bržeg učitavanja web stranica Optimizacija za mobilne uređaje - Analitika prikaza sadržaja na mobilnim uređajima i njihovo unapređenje Upravljanje sadržajima sajta važnim za SEO - Optimizacija svih tehničkih karakteristika sajta: naslova stranice, H1 naslova, podnaslova i paragrafa na stranicama, meta opisa, robots.txt, XML mapa sajta, Google My Business administracije, itd.

Kontaktirajte nas
Specijalna ponuda

Reklamiranje u Google pretrazi

Prednosti Google marketinga u odnosu na ostale vrste oglašavanja:

  • Google je najveći svetski pretraživač, sa preko 75% udela u svetu
  • Google Ads platforma omogućava reklamiranje u preko 200 država sveta
  • Štedi novac - imate kontrolu svog budžeta za reklamiranje
  • CPC (eng. cost-per-click) je najefikasniji način oglašavanja na Internetu
  • Plaćate samo rezultate
  • Google Ads omogućava nekoliko način oglašavanja

kako da se reklamiram na google

Proces vođenja kampanje Google oglasa

Pročitajte sve o procesu pripreme, vođenja i analiziranja Google Ads kampanja

Upoznajemo //

Želimo da znamo sve o digitalnim resursima vaše kompanije i ponudimo najbolje rešenje unapređenja marketinga na Internetu. Napravićemo početnu reviziju i analizu vašeg sajta i digitalnih kanala.

Istražujemo //

Analiza ključnih reči u odnosu na ciljnu grupu vaše kompanije i pronalaženje optimalnih rešenja implementacije ključnih reči u okviru digitalnih resursa koji su važni za internet kampanje na Google-u.

Pokrećemo //

U skladu sa predloženim planom kampanje, prilagođavamo sve neophodne parametre i pokrećemo reklamiranje. Pre toga, sajt mora da bude optimizovan. Prodajne (landing) stranice apsolutno pripremljene za buduće konverzije i prodaju.

Upravljamo //

Vodimo kampanju u cilju što većeg broja klikova, konverzija u najvećem procentu i što manje potrošnje budžeta. Brinemo se o svim aspektima oglasa i parametrima kampanje.

Optimizujemo //

U svakom trenutku, na osnovu izveštaja i prethodne analize, optimizujemo sve parametre kampanje.

Analiziramo //

Nakon završetka kampanje, analiziramo sve rezultate zajedno sa klijentom i tražimo optimalna rešenja za buduće reklamiranje.
podrska support

24/7 Kontakt centar za podršku

Pozovite nas da razgovaramo o vašim planovima da pokrenete svoj biznis na Internetu? Želite da napravite web shop? Pišete svoj blog o putovanjima? Napravite višejezičnu verziju svog sajta?

  065-32-66-669

  centar@bizniscentar.net