Brzina Sajta

Jedan od najvažnijih tehničkih parametara sajta na kojem je potrebno neprekidno raditi i unapređivati. Takođe, Google će na svom pretraživaču rangirati rezultate u skladu sa brzinom učitavanja web stranica, i to pre svega u skladu sa mobile-first principom koji postaje dominantni princip u odnosu na prikaz na desktop računarima

Vesti i informacije

Promena WordPress teme (ne)utiče na rangiranje

Da li promenom WordPress teme utičemo na rangiranje naših stranica na pretraživačima? Da, naravno

Kako da optimizujete slike na svom sajtu

Tihi ubica sajtova - tako bismo danas mogli da opišemo grafičke elemente na sajtovima i to, pre svega iz najvažnijeg razloga, zbog drastičnog uticaja na brzinu učitavanja sajtova. Još ukoliko grafika nije optimizovana...

Kada milisekunde znače milione

Najnovija studija kompanije Deloitte pokazuje značajan uticaj brzine učitavanja mobilnog sajta na spremnost potrošača da troše novac i povezuju se sa brendovima na Internetu.

Kada 55% posetilaca dođe sa mobilnih telefona, vreme je za optimizaciju

Javnost u Srbiji ovih dana obradovala je najava našeg profesora Kavčića iz Sjedinjenih država, a zatim i sprovođenje u delo da će školarci u Srbiji dobiti pristup besplatnim udžbenicima za narednu školsku godinu. Uz sve to, profesor je potvrdio ono na šta upozoravamo vlasnike sajtove poslednjih meseci.

Izrada sajtova: statistika je kao bikini

Kada se setimo čuvene izreke našeg TV komentatora, u nekim oblastima sporta gotovo je sigurno tako, ali kako stvari stoje kada su u pitanju izrada i razvoj sajtova? Evo nekoliko statističkih podataka.

I Google uvodi moratorijum vlasnicima sajtova

Google je odlučio da izađe u susret webmasterima i vlasnicima sajtova i odloži početak primene najnovije tehnologije indeksiranja i rangiranja internet stranica pod nazivom mobile-first.

Brzina učitavanja stranica: proces na nivou kompanije

Brzina vašeg veb sajta nekada je toliko važna, da je potrebno izvršiti i neophodne organizacione promene poslovanja kompanije, pokazuje primer švedske divizije TUI-ja

10 razloga zašto Google „ne voli“ vaš sajt

Ono što je najbitnije za sajt jeste da, narodski rečeno, bude „dobar sa Google-om“

podrska support

24/7 Kontakt centar za podršku

Pozovite nas da razgovaramo o vašim planovima da pokrenete svoj biznis na Internetu? Želite da napravite web shop? Pišete svoj blog o putovanjima? Napravite višejezičnu verziju svog sajta?

  065-32-66-669

  centar@bizniscentar.net