Mobile First

Princip Google kompanije po kojem je za rangiranje rezultata pretraživanja važniji prikaz sajta na mobilnim uređajima, nego na desktop računarima

Vesti i informacije

Kada milisekunde znače milione

Najnovija studija kompanije Deloitte pokazuje značajan uticaj brzine učitavanja mobilnog sajta na spremnost potrošača da troše novac i povezuju se sa brendovima na Internetu.

Kada 55% posetilaca dođe sa mobilnih telefona, vreme je za optimizaciju

Javnost u Srbiji ovih dana obradovala je najava našeg profesora Kavčića iz Sjedinjenih država, a zatim i sprovođenje u delo da će školarci u Srbiji dobiti pristup besplatnim udžbenicima za narednu školsku godinu. Uz sve to, profesor je potvrdio ono na šta upozoravamo vlasnike sajtove poslednjih meseci.

I Google uvodi moratorijum vlasnicima sajtova

Google je odlučio da izađe u susret webmasterima i vlasnicima sajtova i odloži početak primene najnovije tehnologije indeksiranja i rangiranja internet stranica pod nazivom mobile-first.

Google odložio ažuriranje svog Page Experience algoritma

Google je odložio ažuriranje jednog od svojih najvažnijih algoritama i time dao vlasnicima sajtova dodatnih nekoliko meseci da svoje sajtove pripreme za promene

10 razloga zašto Google „ne voli“ vaš sajt

Ono što je najbitnije za sajt jeste da, narodski rečeno, bude „dobar sa Google-om“

podrska support

24/7 Kontakt centar za podršku

Pozovite nas da razgovaramo o vašim planovima da pokrenete svoj biznis na Internetu? Želite da napravite web shop? Pišete svoj blog o putovanjima? Napravite višejezičnu verziju svog sajta?

  065-32-66-669

  centar@bizniscentar.net