Zaposlenje

Za unapređenje karijere i zaposlenje u željenim branšama - poslovi i menadžment ljudskih resursa kao kategorija domena

Registracija domena

Registracija WORK domena

Ukoliko ste vlasnik agencije za nalaženje profesionalaca, HR agencija, sindikat ili neka delatnost u oblasti radnih prava, domen .WORK odlična je prilika da unapredite poslovanje

1221,00 din
Saznajte više
Registracija TEAM domena

Idealna prilika da predstavite svoj sportski tim, menadžment ili ponudite svoje usluge team buildinga

4251,00 din
Saznajte više
Registracija PRO domena

Odličan domen za brendiranje profesionalnih usluga ili proizvoda, kao i za definisanje profesionalaca u određenim oblastima.

479,00 din
Saznajte više
Registracija EXPERT domena

Ukoliko ste profesionalac i ekspert iz neke određene oblasti, kao što su nauka i tehnologija, građevinarstvo, marketing, fitness, moda, lepota, .expert domen je odličan izbor za vas

6675,00 din
Saznajte više
Registracija COACH domena

Sjajna ponuda internet domena ukoliko se bavite interesantnim oblicima edukacije, kao što su sportski trener, trener različitih menadžment veština, life coach, itd.

6675,00 din
Saznajte više
Registracija CAREERS domena

Ne postoji bolji način da predstavite svoj CV - radnu biografiju i pokrenete svoju karijeru

6675,00 din
Saznajte više

Vesti i informacije

Profesionalna adresa e-pošte - osnova vašeg biznisa

Kada govorimo o svetu biznisa, reputacija je poslovna osobina koja će vas izdvajati od drugih. Kreiranjem profesionalnog, kredibilnog, dobro osmišljenog imidža za sebe i svoju firmu dovodite nove klijente, gradite svoje ime u svetu biznisa, obezbeđujete lojalnost i bivate plaćani kako treba.

Lična znanja i osobine ili „tvrda znanja“ - šta je bitnije poslodavcima

Koja znanja i veštine poslodavci traže od kandidata? Ovo je ultimativno pitanje za mnoge profesionalce koji traže posao i predstavlja realan izazov prilikom pisanja radnih biografija i tokom celokupnog procesa zaposlenja. Nakon svega, koja znanja su najvažnija kada poslodavci biraju kandidate?

podrska support

24/7 Kontakt centar za podršku

Pozovite nas da razgovaramo o vašim planovima da pokrenete svoj biznis na Internetu? Želite da napravite web shop? Pišete svoj blog o putovanjima? Napravite višejezičnu verziju svog sajta?

  065-32-66-669

  centar@bizniscentar.net