EssentialSSL Wildcard Comodo SSL sertifikat

Zaštitite web adresu i sve poddomene svog korporativnog web sajta

EssentialSSL Wildcard sertifikat odlično je rešenje za mala i srednja preduzeća. Zbog toga što je wildcard sertifikat, možete veoma brzo i jednostavno zaštititi neograničen broj poddomena na jednoj web adresi. EssentialSSL Wildcard izdaje se za *.mojdomen.com i validan je za www.mojdomen.com, secure.mojdomen.com, mail.mojdomen.com.

Cena: 19.990,00 din/god

Comodo SSL sertifikati

Saznajte sve o SSL sertifikatima. Za više informacija, pozovite Kontakt centar ili pošaljite upit na centar@bizniscentar.net
Pravila registracije domena

Pravila kupovine EssentialSSL Wildcard Comodo SSL sertifikata

  • U cilju najefikasnije instalacije SSL sertifikata, proverite da li su podaci o vlasništvu nad internet domenom pravilo upisani u WHOIS bazu podataka.
  • U cenu SSL sertifikata nije uračunata namenska IP adresa (ukoliko koristite naš web hosting, cena iznosi 3.750,00 din/god).
  • SSL sertifikati se instaliraju u okviru korisničkog web hosting naloga. Podršku za instalaciju SSL sertifikata omogućavamo samo ukoliko je domen hostovan na serverima BiznisCentra. Ukoliko je domen hostovan kod nekog drugog hosting provajdera, obratite se njihovoj korisničkoj podršci za generisanje CSR koda i instalaciju SSL sertifikata PODRŠKA.
  • SSL sertifikat odnosi se na jednu web adresu i sve poddomene navedene web adrese
  • EssentialSSL Wildcard Comodo SSL podrazumeva validaciju domena
  • Definisanje i instalacija u roku od 15 minuta

Karakteristike SSL sertifikata

Svi SSL sertifikati u našoj ponudi sadrže najefikasnije i najkorisnije aplikacije za zaštitu Vaših sajtova


validacija internet domena i svih njegovih poddomena

Validacija domena i poddomena

Comodo proverava vlasništvo nad domenom pre objavljivanja sertifikata. Sertifikati sa potvrđenim vlasništvom uobičajeno se izdaju u roku od nekoliko minuta.

validacija jedne web adrese

Zaštita jedne web adrese i svih poddomena

EssentialSSL Wildcard Comodo SSL sertifikati omogućavaju zaštitu jedne web adrese zajedno sa svim njenim poddomenima.

ssl značka za sajt

SSL značka na sajtu

Vaš EssentialSSL Wildcard Comodo SSL sertifikat dolazi sa besplatnom značkom za sajt. Ovu značku možete postaviti i prikazati na svakom delu svog web sajta kako biste uverili kupce da kupuju na sigurnom sajtu.

izdavanje SSL-a bez papirologije

Bez papirologije

Jednostavno i efikasno - proces validacije odvija se putem Interneta tako da nije potrebno popunjavati dodatnu dokumentaciju.

Zašto da koristite SSL sertifikate u ponudi BiznisCentra

Odabirom SSL sertifikata u ponudi BiznisCentra dobićete najveći nivo bezbednosti Vaših sajtova i aplikacija, uz podršku tima naših stručnjaka i programera.

U našoj ponudi nalaze se SSL sertifikati najpouzdanije i najveće svetske kompanije - Comodo. Naši SSL sertifikati funkcionišu besprekorno u svim najvećim internet pregledačima i na svim uređajima, i štite neograničen broj web servera.

Kontaktirajte nas odmah.

zašto instalirati SSL sertifikate

BiznisCentar Magazin

U okviru našeg BiznisCentar magazina, objavljujemo informacije o popustima i promotivnim akcijama, unapređenjima proizvoda i usluga kao i najnovijim proizvodima naše kompanije.