Izrada sajtova - web dizajn projekti

Paketi izrade i razvoja web sajtova koji donose kvalitetan prikaz brendova, mogućnost interakcije i osnovu za dalju izgradnju najkvalitetnijeg digitalnog prisustva.

Internet strategije // Analitika // Posvećenost // Neprekidni razvoj // Izgradnja internet brendova

dizajn i izrada sajta

GRADIMO DOBRE SAJTOVE

paketi izrade sajtova sadrže:

profesionalni dizajn paketa izrade sajta

Originalan dizajn sa karakteristikama brenda

U okviru paketa izgradićemo najefikasniji dizajn prilagođen strategiji vaše firme, u skladu sa poslednjim web dizajn trendovima i osmišljen za korišćenje u budućim marketing akcijama.

Osnova izgradnje kvalitetnog sajta je dizajn u skladu sa brendom firme i karakteristikama marketing strategije. Pre 20 godina, dizajn sajta je bio najvažnija aktivnost izgradnje web prisustva, ali ubrzanjem tehnologija i konstantnim povećanjem nivoa korišćenja na mobilnim uređajima, dizajn se pretvorio u optimizaciju elemenata na samom sajtu.

Maksimalan broj stranica na sajtu koji gradimo: neograničen broj stranica u skladu sa planom izrade)

Uključen .COM ili .RS domen, hosting paket i SSL sertifikat

U okviru ovog paketa možete odabrati između .COM i .RS domena (ili nekog od dostupnih domena u našoj ponudi registracije domena), ili ih registrovati / produžiti / izvršiti transfer domena kod nas zajedno uz doplatu.

Prostor/web hosting paket na našim serverima dovoljan da vaš sajt funkcioniše na nivou maksimalnih tehničkih performansi, a za zaštitu sajta ugradićemo vam i SSL sertifikat.

hosting paket potreban za izradu sajta
neograničen broj sandučića e-pošte

Neograničen broj naloga e-pošte

Uz tehničke parametre paket uključuje i neograničen broj naloga e-pošte za sve zaposlene i u marketinške svrhe.

Pojavom društvenih mreža, očekivali smo da će e-mail komunikacija otići u zaborav, međutim, e-pošta je ostala osnova poslovne komunikacije.

U okviru našeg paketa, svoju e-poštu možete proveravati uz pomoć svih desktop i mobilnih uređaja, kao i na svakom mestu širom sveta sa pristupom Internetu.

Izrada celokupne internet strategije poslovnog nastupa

Pored izrade osnovnog internet prisustva izgradnjom web sajta, zajedno sa klijentom definišemo i celokupnu strategiju poslovnog nastupa na Internetu.

Upravo zato naš paket nosi naziv GRADIMO DOBAR SAJT jer je izrada sajta samo početak celokupne internet strategije i poslovanja na webu.

strategija internet marketinga za svakog klijenta
neograničen broj sandučića e-pošte

WordPress sajtovi - najbolje rešenje za izgradnju dobrog sajta

WordPress je poslednjih nekoliko godina najpogodnija internet platforma za izgradnju efikasnog poslovnog internet prisustva.

U zavisnosti od karakteristika samog projekta, paket podrazumeva i izgradnju celokupnog sajta na WordPress platformi, osim u slučaju posebnih zahteva klijenata.

Optimizacija sadržaja za mobilne uređaje

80-20, 70-30%... Veoma često čujemo ove odnose procenata koji se odnosi na dolazak posetilaca na sajt putem mobilnih telefona i desktop računara.

Celokupan sadržaj koji gradimo za klijenta prvo optimizujemo za pregled na mobilnim uređajima, a tek zatim za desktop, stabilne računare.

optimizacija sajta za mobilne uređaje
seo karakteristike i optimizacija

SEO optimizacija za pretraživače

Da bi Google uopšte prihvatio vaše sadržaje, a zatim ih i rangirao na što viša mesta u svojim rezultatima pretraživanja, potrebno je osmisliti i voditi proces SEO optimizacije.

SEO optimizacija je proces unapređenja parametara samog sajta i on traje neprekidno, to je večita borba sa Google-om i konkurentskim sajtovima, kako biste uvek bili među što višim rezultatima pretraživanja.

Predlog strategije društvenih mreža

Nakon završetka izgradnje sajta, klijentima predlažemo optimalne strategije prisustva na društvenim mrežama. Instagram, TikTok, Facebook, Twitter i dr. mreže predstavljaju platforme na kojima privrednici mogu plasirati svoje sadržaje i marketinške kampanje.

društvene mreže u okviru paketa gradimo dobar sajt
šta je dobar sajt i koje su njegove karakteristike

Šta je dobar sajt

Opisali smo kako izgleda kvalitetan sajt i čemu težimo prilikom izrade, održavanja i optimizacije sajtova.

Karakteristike dobrog sajta

Proces izrade sajta - kako planirati web razvoj

Web razvoj sajtova i internet strategija predstavlja jedan od najvažnijih procesa u marketingu neke kompanije. Internet poslovanje i digitalizacija osnova je modernog poslovanja.

Saznajte sve o procesu
kako izgleda proces izrade sajta firme i koji su koraci potrebni prilikom ovog procesa razvoja sajta
kako treba da izgleda struktura svakog sajta

Kako pravilno isplanirati strukturu sajta

Struktura ili arhitektura sajta organizaciono prikazuje kako je vaš sajt dizajniran i na koji način su povezane stranice sajta kako bi donele izvrsno iskustvo korisnicima.

Ova organizacija je veoma važna, kako iz perspektive posetilaca, tako i u pogledu uspešne optimizacije za pretraživače.

Saznajte više
podrska support

24/7 Kontakt centar za podršku

Pozovite nas da razgovaramo o vašim planovima da pokrenete svoj biznis na Internetu? Želite da napravite web shop? Pišete svoj blog o putovanjima? Napravite višejezičnu verziju svog sajta?

  065-32-66-669

  centar@bizniscentar.net