Početna strana » Korisnički servis » Pitanja i odgovori »

Kako koristiti webmail aplikaciju?

U okviru Biznis Centar internet usluga, Vašu elektronsku poštu možete proveravati ma gde se nalazili. Sve što Vam je potrebno je internet čitač.
U okviru naših aplikacija, ponudili smo tri poznate webmail aplikacije: Squirrel Webmail Client, RoundCube Webmail i Horde Webmail. Ove tri aplikacije možete koristiti naizmenično, ili, ukoliko se naviknete na jednu od njih, možete koristiti onu koja Vam najviše odgovara u svakodnevnom radu - Vaša elektronska pošta uvek će biti sačuvana, bez obzira u kom ste klijentu.

Ukoliko navedene klijente koristite naizmenično, direktno se možete ulogovati putem adrese: www.adresasajta.com/webmail. Otvoriće Vam se identifikacioni prozor i potrebno je da unesete korisničko ime i lozinku nekog od email naloga koji ste ranije definisali. Ulogovanjem pristupićete stranici na kojoj možete odabrati jednu od tri Webmail aplikacije instalirane na našim serverima.

Ukoliko koristite samo jedan od navedenih Webmail klijenata, svakom od njih možete direktno pristupati putem jedne od sledećih adresa:
Round Cube Webmail - http://adresasajta.com:2095/roundcube/index.php
Squirrel Webmail Client - http://adresasajta.com:2095/3rdparty/squirrelmail /src/webmail.php
Horde Webmail - http://adresasajta.com:2095/horde/login.php