Politika zaštite privatnosti

Kreirao BiznisCentar Korisnički servis Mart 23, 2018
Politika zaštite privatnosti
Poslednja promena 8. mart 2018. godine

Biznis Centar, u okviru firme Economy Internet Group S.A., ("BiznisCentar") poštuje privatnost svojih korisnika i posetilaca i posvećen je zaštiti ličnih informacija svojih korisnika i posetilaca. Ova politika korišćenja odnosi se na Biznis Centar web servis u okviru adrese BiznisCentar.net - bizniscentar.net. Mi ne prikupljamo lične informacije o Vama kada pristupate ovom delu websajta, osim u slučajevima kada odaberete da ostavite informacije ili u slučajevima koji nisu predmet ove Politike zaštite privatnosti. Naznake u okviru ove Politike zaštite privatnosti inkorporirane su u okviru Uslova korišćenja koje možete pronaći na bizniscentar.net/korisnicki-servis/uslovi-koriscenja.

Procitajte više: Obeležen Dan zaštite podataka o ličnosti


Ova Politika zaštite privatnosti opisuje osnovne principe prikupljanja i korišćenja informacija od svojih korisnika i posetilaca našem websajtu. Želimo da razumete kako koristimo i kako NE koristimo informacije koje nam ostavljate. Da biste shvatili našu Politiku privatnosti, molimo Vas da pročitate celokupan tekst.

Za korisnike, ovaj websajt struktuiran je tako, da prilikom posete ne morate da se identifikujete ili ostavite neku ličnu informaciju.

Za buduće i postojeće korisnike i partnere, jednom kada nam ostavite informacije koje Vas mogu identifikovati na bilo koji način, budite sigurni da će one biti iskorišćene samo za podršku Vašeg poslovnog odnosa sa Biznis Centar-om.

Koji tip informacija prikupljamo
Kada posetite naš websajt, naš server prikuplja osnovne informacije o korisnicima koje uključuju Vašu IP adresu, vreme kada ste pristupili websajtu i stranice koje ste posetili, što se ne smatra informacijama za identifikovanje nekog od posetilaca.
Kada naručujete neku od usluga Biznis Centra, potrebno je da nam ostavite kontakt podatke. Kontakt informacije tipično uključuju Vaše ime, adresu i broj telefona. Podatke za plaćanje ne prikupljamo jer u okviru našeg servisa nije moguće plaćanje kreditnim karticama.
Dok ste naš korisnik, informacijama upravljamo u odnosu na Vaš status, izbor usluge ili prijavu korisnika. Takođe, obavezno čuvamo Vašu elektronsku adresu u cilju efikasnije komunikacije.

Kako koristimo informacije
Biznis centar ne dostavlja, iznajmljuje ili prodaje Vaše lične informacije niti jednoj organizaciji ili trećem licu.
Vaše kontakt podatke koristimo u cilju ostvarivanja naših usluga. Kreiramo i čuvamo podatke koji označavaju Vaš korisnički status, vrstu kupljenih usluga i prijave korisnika na sistem. Pritiskom tastera POTVRĐUJEM, svaki korisnik pristaje na Politiku zaštite privatnosti koja je navedena.
Biznis centar može Vaše podatke podeliti sa odabranim partnerima/trećim licima, npr. u slučaju obaveštavanja o zanimljivim ponudama koje bi Vam mogle biti interesantne ili uslovima nekih specijalnih programa samo u slučaju da ste saglasni. Biznis Centar može koristiti podatke o korisnicima kako bi obavestio o promenama u sistemi ili informacijama o novim ili nadograđenim aplikacijama. Korisnici se u svakom trenutku mogu odjaviti od primanja promotivnih poruka partnera / trećih lica slanjem elektronske poruke na centar@bizniscentar.net.
Vaše lične podatke možemo prikazati samo s Vašom dozvolom kada ocenjujete naše usluge i postavljate komentar.
Korisničke podatke nećemo prikazati ni u kom slučaju, osim u slučajevima kada verujemo da je prikazivanje ovih informacija neophodno za identifikovanje, ili pokretanje akcija zaštite u slučajevima kada je korisnik povredio ili izazvao štetu vlasništvu Biznis centra, naših korisnika, ili trećih lica. Korisničke podatke možemo dostaviti regulatornim telima i zvaničnim organima u skladu sa važećim Zakonima Republike Srbije.
Biznis centar neće prikazati trećim licima sadržajem elektronske ili bilo koje druge komunikacije sa korisnicima koji Biznis Centar snima, osim u slučajevima: (a) javne bezbednosti; (b) kada je u skladu sa transferom poslovnih aktivnosti; (c) kada je potrebno uključiti u okviru narudžbi, garancija, ili drugih legalnih procesa koje Biznis Centar sprovodi u strogoj diskreciji; (d) kada to zahtevaju nadležni zakonski organi.
Biznis centar zadržava pravo da cenzuriše, promeni ili ukloni prikaz svih vrsta snimljene komunikacije ili poslate putem našim resursa korisnicima ili trećim licima. Biznis Centar će takođe proveravati, brisati ili blokirati pristup komunikaciji koja šteti resursima i ugledu Biznis Centra, našim korisnicima, ili trećim licima.
Obaveštavamo Vas da Economy Biznis centar može iskoristiti snimljene informacije u cilju direktnog obaveštavanja ili generalnih informacija koje Vas mogu zanimati, ili mogu biti u direktnoj ili indirektnoj vezi sa kupljenom uslugom.

Reklamiranje trećih lica i "kolačići"
Osnovne informacije koje prikupljamo potrebne su nam kako bi analizirali web saobraćaj, poboljšali sadržaj našeg websajta i unapredili nivo korišćenja našeg websajta.
Economy ne iznajmljuje ili prodaje lične informacije trećim licima, osim u slučajevima koji su objašnjeni u okviru ove Politike. Trenutno sarađujemo s nekoliko online partnera koji koriste osnovne podakte kako bi nam pomogli u optimizaciji našeg internet poslovanja i komunikacije. Koristimo usluge marketing kompanija koje nam pomažu da ostvarimo maksimalnu efektivnost reklamiranja i nivoa korišćenja našeg sajta od strane korisnika. U cilju navedenog, koristimo "kolačiće". Podaci koji se identifikuju pomoću ovih internet aplikacija ne mogu korisnika lično identifikovati. Informacije koje prikupljamo pomažu nam da uočimo šta privlači naše korisnike na sajtu, koje su usluge najzanimljivije našim korisnicima, i koje vrste ponuda najviše interesuju naše korisnike.
Povremeno možemo koristiti "kolačiće", koji su samo manji deo informacije koje prikupljamo na websajtu u posebnoj datoteci na našem serveru.
U okviru ovog dela sajta, omogućavamo direktan razgovor sa našim predstavnikom (online chat, online operater). Iz razloga što transkripte razgovora snimamo na našim lokalnim serverima, vaši korisnički podaci su sigurni i nije potrebno da ih ostavljate, osim u slučajevima kada samostalno ostavite navedene podatke.

Kako mogu pristupiti ličnim informacijama
Vašim ličnim informacijama ne možete pristupiti jer su oni snimljeni van Web okruženja. U narednom periodu očekuje se izgradnja online sistema za podršku korisnicima koji će omogućiti logovanje korisnika i pristup ličnim informacijama. Ukoliko iz bilo kog razloga želite izmeniti lične podatke koje ste nam dostavili, molimo Vas da nam pošaljete u okviru elektronske poruke na adresu centar@bizniscentar.net.

Bezbednost
Biznis centar poseduje bezbednosne mere koje onemogućavaju gubitak, brisanje ili uzurpiranje informacija koje su pod našom kontrolom.

Linkovi
Na našem websajtu, u delu NET, možete pronaći linkove ka drugim websajtovima koji nisu naše vlasništvo. U ovim slučajevima, Biznis Centar nije odgovoran za zaštitu privatnosti ili sadržaj navedenih sajtova. Preporučujemo Vam da pročitate Politiku privatnosti svakog sajta pre njegovog korišćenja.

Privatnost dece
Biznis centar ne prodaje usluge deci i korisnici moraju imati najmanje 18 godina. Sve osobe ispod 18 godina moraju imati dozvolu roditelja ili staratelja da prihvataju Uslove korišćenja kako bi postali naši korisnici. Ukoliko imate ispod 18 godina, savetujemo Vam da koristite naš sajt samo uz učešće roditelja ili staratelja.

Promena Politike privatnosti
Biznis Centar zadržava pravo da promeni Politiku zaštite privatnosti u svakom trenutku. Pozivamo Vas da periodično posetite naš sajt u cilju provere promena Politike zaštite privatnosti. Operativna verzija Politike privatnosti uvek je dostupna u okviru ove stranice.

Kontakt
Ukoliko imate pitanja u vezi ove Politike privatnosti, molim Vas da pošaljete na adresu centar@bizniscentar.net

Da li je naše uputstvo rešilo vaš problem?

Poslednje vesti

E-mail bilten *

Upišite vašu email adresu i dobijaćete najnovije informacije, savete i promocije u vaš email inbox.
podrska support

24/7 Kontakt centar za podršku

Pozovite nas da razgovaramo o vašim planovima da pokrenete svoj biznis na Internetu? Želite da napravite web shop? Pišete svoj blog o putovanjima? Napravite višejezičnu verziju svog sajta?

  065-32-66-669

  centar@bizniscentar.net