Pravilnik plaćanja usluga

Kreirao BiznisCentar Korisnički servis Mart 23, 2018
Pravilnik plaćanja usluga
Poslednja promena 21. januar 2012. godine

Politika plaćanja u skladu je s osnovnim Uslovima korišćenja firme i odnosi se na sve korisnike Biznis Centar internet usluga
Vrsta plaćanja
Sve cene naših usluga prikazane su u srpskim dinarima. Plaćanja moraju biti izvršena u srpskim dinarima. Biznis Centar prihvata sledeće načine plaćanja:
• poštanska uplatnica
• bankarska transakcija
Biznis Centar ne prihvata plaćanje kreditnim karticama.

Biznis Centar se obavezuje da u određenim vremenskim intervalima upozori svoje korisnike za dolazak naplate određenih usluga korisnika. Korisnik je dužan da Biznis Centar obavesti o svim poslovnim promenama, kao i promeni elektronske adrese koja je korišćena za otvaranje korisničkog računa na našim serverima. Biznis Centar svoje korisnike o isteku pretplate usluga obaveštava 14 i 7 dana pre isteka pretplate. Ukoliko korisnik ne izvrši plaćanje do dana naznačenog u obaveštenju, korisnički račun se automatski suspenduje. Ukoliko korisnik ne izvrši plaćanje u narednih 30 dana od dana isteka pretplate, korisnički račun se automatski briše. U ovom slučaju Biznis centar nije dužan da čuva korisničke podatke, kao i sadržaje korisničkih računa na našim serverima.

Ciklusi plaćanja
Biznis Centar omogućava jedan ciklus plaćanja za usluge iznajmljivanja hostinga: godišnje i 2-godišnje, dok ciklusi plaćanja registracije domena se odnose na godišnja plaćanja do maksimalno 10 godina. Ciklus plaćanja započinje danom aktivacije naloga. Dodatne usluge i proizvodi koje kupujete uz neku od načih usluga naplaćuju se na mesečnom nivou.

Produžavanje plaćanja
Kako ne bismo prekidali normalno funkcionisanje Vaših internet servisa, svi korisnički računi nakon plaćanja produžavaju se automatski, u skladu sa korisničkim ciklusom plaćanja. Ukoliko želite odustati od naših servisa i usluga, potrebno je da pošaljete elektronsko pismo našem Korisničkom servisu.

Važno obaveštenje
Registracija domena i web hosting korisnički računi upravljaju se različitim sistemima. Ukoliko želite da odustanete od neke usluge, molimo Vas da specificirate od koje usluge želite da odustanete.

Obaveštenja o plaćanju
Biznis Centar šalje obaveštenja o statusu Vašeg korisničkog računa isključivo elektronskom poštom. Obaveštenja mogu biti pregledana i štampana putem Vašeg e-mail klijenta.

Posebne naknade
ReaktivacijaKorisnici koji žele da reaktiviraju zatvoren korisnički račun potrebno je da uplate posebnu naknadu u visini od 1.499,00 din. Ukoliko korisnici žele da Biznis Centar izvrši vraćanje datoteka u okviru korisničkog računa, potrebno je da uplate posebnu naknadu u visini od 7.999,00 din.

Promena hosting planaKorisnici koji žele da izvrše promenu Web Hosting plana na jeftiniji hosting plan potrebno je da uplate posebnu naknadu u visini od 500,00 din. Za korisnike koji žele da pređu na skuplji hosting plan, nije potrebno da uplate posebnu naknadu već samo razliku u cenama između dva plana.

Otkazivanje korisničkog računa
Hosting planovi će biti automatski produžavani dok korisnički račun ne bude otkazan. Ukoliko želite da otkažete uslugu, to možete učiniti putem ove stranice. Nakon ovoga, naši Specijalisti za odnose sa korisnicima će Vam objasniti način odjave usluga. Za ovu uslugu ne naplaćujemo posebne naknade.
Zahtev za otkazivanjem korisničkog računa morate poslati najmanje 7 dana pre isteka Vaše pretplate u okviru Ciklusa plaćanja. Otkazivanje stupa na snagu danom prijema Vašeg zahteva. Kada bude izvršen, Biznis Centar će korisnika obavestiti o otkazivanju navedene usluge. Ukoliko ne primite potvrdu otkazivanja, molimo Vas da kontaktirate Biznis Centar što je pre moguće.
Biznis Centar ne proverava, i neće automatski otkazati korisnički račun u slučaju problema sa transferom domena, nekorišćenjem usluge, problema sa internet servis provajderom, ili drugim razlogom koji nije direktno povezan sa servisima Biznis Centra. Otkazivanjem usluga korisnik se ne oslobađa prispelih obaveza plaćanja koje su ranije nastale. Economy Internet Group S.A. zadržava pravo da otkaže svaki korisnički račun, u svakom trenutku, i bez obaveštenja, zbog svih razloga koje smatramo obaveznim.

Promena plaćanja / cena
Biznis Centar zadržava pravo promene cena bez prethodnog obaveštenja korisnika. Svaka promena cena postaje validna tek od narednog Ciklusa plaćanja korisnika.

Da li je naše uputstvo rešilo vaš problem?

Poslednje vesti

E-mail bilten *

Upišite vašu email adresu i dobijaćete najnovije informacije, savete i promocije u vaš email inbox.
podrska support

24/7 Kontakt centar za podršku

Pozovite nas da razgovaramo o vašim planovima da pokrenete svoj biznis na Internetu? Želite da napravite web shop? Pišete svoj blog o putovanjima? Napravite višejezičnu verziju svog sajta?

  065-32-66-669

  centar@bizniscentar.net