Chef – elegantan način da saznate sve o društvenim mrežama [VIDEO]

Chef - elegantan način da saznate sve o društvenim mrežama [VIDEO]

Ukoliko ste ljubitelj kubanske salsa muzike, kulinarskih veština i društvenih mreža na Internetu, prvi put u okviru ovog bloga preporučujemo da odvojite malo svog vremena i pogledate jedan film.

Radi se o filmu Chef (2014), u prevodu Kuvar, koji na neobičan, ekstravagantno opuštajući i harizmatično sexy način govori o snovima, želji za uspehom, o tome šta je stvarno važno u ovim našim kratkim životima i, naravno, hrani.

Film je osmislio, režirao i odglumio glavnog glumca Džon Favro i pored sebe okupio fantastičnu ekipu glumaca – svojih prijatelja, kao što su Džon Legizamo, Dastin Hofman, Olivije Plat, Robert Dauni Džunior, uz verovatno dve dive i najlepše žene na filmskom platnu, Sofije Vergare i Skarlet Johanson.

Chef-a moraju da odgledaju i svi – profesionalci ili amateri – koji se bave društvenim mrežama i online reputacijom i on tokom čitavog filma govori o načinima promocije putem društvenih mreža, kako na jednostavan i bolan način možete uništiti svoju reputaciju putem Twittera i kako možete unaprediti svoje poslovanje putem video-medija i novih društvenih mreža kakve su YouTube ili Vine.

Film je takođe i svojevrsna life-coaching storija o uticaju posla na život, balansu između rada i običnog života i onome što je stvarno važno – porodici.

Omiljeno piće, kokice, zavalite se udobno u fotelju i siguran sam da ćete posle ovog filma imate širok osmeh na svojim licima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *