izbori za evropski parlament

Izbori za Evropski parlament: biramo svoju budućnost [VIDEO]

Podelite na

Evropski parlament predstavio je trominutni film o rađanju beba kao metaforu za nadu za koju tvrdi da nudi svetu u pokušaju da ohrabri ljude širom Evropske unije da glasaju na predstojećim izborima.

Kreiran od strane agencije & Co iz Kopenhagena, koja je podugovarač evropskih partnera za emitovanje, video “Odaberi svoju budućnost” osmišljen je tako da pokaže da se današnji izazovi ne mogu rešiti pojedinačno ili na nacionalnom nivou. Međutim, ukoliko Evropa deluje zajedno, moguće je trasirati put pitanjima kao što su kontrola klime i što više ljudi glasa, evropska demokratija biće jača.

Kampanja bi trebalo da obuhvati preko 500 miliona Evropljana, a spot će podržati TV, kinematografija, štampa i PR aktivnosti.

Johan Køhler, partner i copywriter u & Co, dodao je: “Najmoćniji čin nade i volje da verujemo u bolju budućnost je dolazak deteta na ovaj svet, a to nije politička kampanja. Ne radi se o tome ko i za koga glasati, već se radi o tome zašto glasamo i, po mom mišljenju, glasamo zato što se moramo nositi s izazovima s kojima se suočavamo globalno, osim ako ne želimo ostaviti buduće generacije sa ogromnim problemima. “

Podelite na

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *