PremiumSSL Comodo SSL sertifikat

Idealna zaštita za internet prodavnice sa velikim brojem kupaca i online transakcija

Premium sertifikat za poslovne namene - pored toga što validira web adresu, takođe autentifikuje i kompanija u čijem je vlasništvu internet poslovanje

Cena: 15.990,00 din/god

Comodo SSL sertifikati

Saznajte sve o SSL sertifikatima. Za više informacija, pozovite Kontakt centar ili pošaljite upit na centar@bizniscentar.net
Pravila registracije domena

Pravila kupovine PremiumSSL Comodo SSL sertifikata

  • U cilju najefikasnije instalacije SSL sertifikata, proverite da li su podaci o vlasništvu nad internet domenom pravilo upisani u WHOIS bazu podataka.
  • U cenu SSL sertifikata nije uračunata namenska IP adresa (ukoliko koristite naš web hosting, cena iznosi 3.750,00 din/god).
  • SSL sertifikati se instaliraju u okviru korisničkog web hosting naloga. Podršku za instalaciju SSL sertifikata omogućavamo samo ukoliko je domen hostovan na serverima BiznisCentra. Ukoliko je domen hostovan kod nekog drugog hosting provajdera, obratite se njihovoj korisničkoj podršci za generisanje CSR koda i instalaciju SSL sertifikata PODRŠKA.
  • SSL sertifikat odnosi se na jednu web adresu
  • PremiumSSL Comodo SSL podrazumeva validaciju kompanije
  • Izdavanje sertifikata u roku od 48 časova

Karakteristike SSL sertifikata

Svi SSL sertifikati u našoj ponudi sadrže najefikasnije i najkorisnije aplikacije za zaštitu Vaših sajtova


validacija internet domena

Validacija kompanije

Comodo proverava poslovne podatke o kompaniji pre izdavanja sertifikata. Sertifikati sa potvrđenim vlasništvom daju veću sigurnost kupcima.

validacija jedne web adrese

Zaštita jedne web adrese

PremiumSSL Comodo SSL sertifikati omogućavaju zaštitu jedne web adrese.

ssl značka za sajt

Dinamička SSL značka na sajtu

Vaš PremiumSSL Comodo SSL sertifikat dolazi sa besplatnom značkom za sajt. Ovu značku možete postaviti i prikazati na svakom delu svog web sajta kako biste uverili kupce da kupuju na sigurnom sajtu.

proces izdavanja SSL-a

Napredni proces izdavanja

Za validaciju kompanije, potrebno je da dostavite određenu dokumentaciju. Ukoliko su podaci validni, sertifikat se izdaje u roku od 48 časova.

Zašto da koristite SSL sertifikate u ponudi BiznisCentra

Odabirom SSL sertifikata u ponudi BiznisCentra dobićete najveći nivo bezbednosti Vaših sajtova i aplikacija, uz podršku tima naših stručnjaka i programera.

U našoj ponudi nalaze se SSL sertifikati najpouzdanije i najveće svetske kompanije - Comodo. Naši SSL sertifikati funkcionišu besprekorno u svim najvećim internet pregledačima i na svim uređajima, i štite neograničen broj web servera.

Kontaktirajte nas odmah.

zašto instalirati SSL sertifikate

BiznisCentar Magazin

U okviru našeg BiznisCentar magazina, objavljujemo informacije o popustima i promotivnim akcijama, unapređenjima proizvoda i usluga kao i najnovijim proizvodima naše kompanije.