Prednosti nacionalnih RS i SRB internet domena

Nazivi .RS i/ili .СРБ domena su optimalan izbor za preduzeća koja posluju na lokalnom tržištu

Prednosti nacionalnih RS i SRB internet domena
Kako biste svoje poslovanje predstavili lokalnom tržištu, predstavljamo nekoliko najvažnijih razloga za registraciju RS i/ili SRB internet domena
  • VIDLJIVOST. Internet pretrage su dobrim delom zasnovane na geolociranju, pa će se vaš sajt na nacionalnom domenu bolje pozicionirati u rezultatima lokalnih internet pretraga.
  • RAZNOVRSNOST. U okviru nacionalnih domenskih prostora imate veći izbor slobodnih i potencijalno zanimljivih pojmova za nazive internet domena. Nazivi domena mogu da se registruju na dva pisma skoro svih jezika koji se govore na teritoriji Srbije
  • PREPOZNATLJIVOST. Sajtovi na .RS i .СРБ domenima prepoznaju se kao domaći, namenjeni srpskom tržištu. Upečatljiv naziv internet domena predstavlja polaznu osnovu za izgradnju uspešnog prisustva na internetu, a nacionalni domen ukazuje na to da su poslovne aktivnosti preduzeća usmerene na lokalno tržište.
  • BEZBEDNOST. Registranti nacionalnih internet domena imaju na raspolaganju različite mehanizme zaštitite. RNIDS je jedini nacionalni registar u svetu koji omogućava čak tri nivoa zaštite naziva domena, a prilikom samog procesa registracije smanjena je mogućnost zloupotreba, jer nacionalne internet domene ne mogu da registruju neidentifikovana preduzeća ili pojedinci.
  • DOSTUPNOST. Uslugu registracije naziva nacionalnih domena obavljaju ovlašćeni registri RNIDS-a, preduzeća sa sedištem u Republici Srbiji. Registrant može s njima da komunicira na srpskom jeziku, u okviru svog radnog vremena (korisnički servis nije u nekoj drugoj vremenskoj zoni), pa čak i da ih poseti. Treba imati u vidu i činjenicu da se u slučaju bilo kakvog spora u vezi nacionalnih domena arbitraža vrši u Srbiji, a ne negde u svetu.

Procitajte više: RS domen popularan među domaćim privrednicima

americki izbori donald tramp i dzo bajden
Naručite odmah: Registrujte .RS domen
Tehnicka podrška: Pozovite Kontakt centar
podrska support

24/7 Kontakt centar za podršku

Pozovite nas da razgovaramo o vašim planovima da pokrenete svoj biznis na Internetu? Želite da napravite web shop? Pišete svoj blog o putovanjima? Napravite višejezičnu verziju svog sajta?

  065-32-66-669

  centar@bizniscentar.net