Najnoviji članci na blogu

10 godina portala BiznisCentar.net

Objavio , dana 24 новембра, 2021 u kategoriji Internet poslovanje
10 godina biznis centar

U petak, 20. avgusta 2021. godine obeležili smo 10 godina aktivnog rada i poslovanja Economy Internet Group u okviru poslovnog portala BiznisCentar.net

Posle početnog rada u okviru nekoliko posebnih sajtova koji su odvojeno nudili internet usluge registracije domena, web dizajn konsaltinga i zakupa hosting i serverskih paketa, narasla je potreba za ukrupnjavanjem poslovanja u okviru jednog portala.

Tako je 20. avgusta 2011. godine počeo sa radom BiznisCentar, kao portal namenjen malim i srednjim preduzećima i na kojem su potencijalni korisnici imali mogućnost da zakorače u svet internet poslovanja. Kasnije smo proširili ponudu i uvođenjem usluga internet marketinga, kao što su razvoj i vođenje internet kampanja, Google AdWords (sada Ads) i Facebook oglasa.

Ovo je drugi jubilej koji obeležavamo ove godine, nakon obeležavanja 15 godina poslovanja Economy Internet Group.

Zbog specifične situacije koju nam je donela prošla godina, vidljivo je veće interesovanje privrednika i kompanija za projekte digitalizacije, implementacije strategija internet marketinga u poslovanje i razvoj internet prodaje. Uz još neke sektore industrije koji bi mogli da ostvare značajniji rast, elektronska trgovina je oblast u kojoj mnogi domaći privrednici vide šansu za unapređenje poslovanja.

U narednom periodu, nameravamo da proširimo ponudu usluga koje se odnose na unapređenje poslovanja u oblasti internet poslovanja, ponudimo internet pakete prolagođene e-shopovima i unapredimo edukaciju potencijalnih korisnika kako bi pripremljeni ulazili u kompleksne procese koje donosi e-poslovanje.

Nezaobilazan deo našeg poslovanja je i BiznisCentar Blog putem kojeg pišemo interesantne i edukativne članke iz različitih oblasti, kako internet biznisa, tako i fotografije, dizajna i sl.