Google marketing

Želite li da reklama za vaš proizvod ili uslugu bude među prvim rezultatima pretrage za određenu reč ili pojam? Google Ads, bivši Google Adwords predstavlja ekspertsku platformu za upravljanje reklamama, a stručnjaci BiznisCentra definisaće najefikasniju strategiju za vaše internet marketing kampanje.

Pošaljite upit
Specijalna ponuda

Reklamiranje u Google pretrazi

Prednosti Google marketinga u odnosu na ostale vrste oglašavanja:

  • Google je najveći svetski pretraživač, sa preko 75% udela u svetu
  • Google Ads platforma omogućava reklamiranje u preko 200 država sveta
  • Štedi novac - imate kontrolu svog budžeta za reklamiranje
  • CPC (eng. cost-per-click) je najefikasniji način oglašavanja na Internetu
  • Plaćate samo rezultate
  • Google Ads omogućava nekoliko način oglašavanja

kako da se reklamiram na google

Proces vođenja kampanje Google oglasa

Pročitajte sve o procesu pripreme, vođenja i analiziranja Google Ads kampanja

Upoznajemo //

Želimo da znamo sve o digitalnim resursima vaše kompanije i ponudimo najbolje rešenje unapređenja marketinga na Internetu. Napravićemo početnu reviziju i analizu vašeg sajta i digitalnih kanala.

Istražujemo //

Analiza ključnih reči u odnosu na ciljnu grupu vaše kompanije i pronalaženje optimalnih rešenja implementacije ključnih reči u okviru digitalnih resursa koji su važni za internet kampanje na Google-u.

Pokrećemo //

U skladu sa predloženim planom kampanje, prilagođavamo sve neophodne parametre i pokrećemo reklamiranje. Pre toga, sajt mora da bude optimizovan. Prodajne (landing) stranice apsolutno pripremljene za buduće konverzije i prodaju.

Upravljamo //

Vodimo kampanju u cilju što većeg broja klikova, konverzija u najvećem procentu i što manje potrošnje budžeta. Brinemo se o svim aspektima oglasa i parametrima kampanje.

Optimizujemo //

U svakom trenutku, na osnovu izveštaja i prethodne analize, optimizujemo sve parametre kampanje.

Analiziramo //

Nakon završetka kampanje, analiziramo sve rezultate zajedno sa klijentom i tražimo optimalna rešenja za buduće reklamiranje.

Najčešća pitanja u vezi Google marketinga

S obzirom da je Google Ads jedan od kompleksnih internet servisa za unapređenje poslovanja, pokušaćemo da Vam približimo i upoznamo Vas sa njegovim najvažnijim aspektima.

Pošaljite upit

Kako funkcioniše Google Ads (bivši Adwords)? Koliko košta - koliki budžet je potreban za reklamu na Googlu? Kolika je provizija vaše agencije za vođenje Google reklama? Koja je razlika između reklamiranja na Fejsbuku i Googlu?

Sadržaj