Najnoviji članci na blogu

15 godina RS domena

Objavio , dana фебруар 10, 2023 u kategoriji Domeni
dids, dan internet domena srbije i 15 godina postojanja rs domena

Tradicionalni Dan internet domena Srbije (DIDS 2023) održaće se u utorak, 7. marta 2023. u Centru za kulturu “Vlada Divljan” u Beogradu.

DIDS 2023 biće u znaku značajnog jubileja – petnaestogodišnjice početka registracije .rs domena koja je počela 10. marta 2008. godine.


Registracija RS domena


Organizator, Fondacija „Registar nacionalnog internet domena Srbije“ (RNIDS), ovogodišnji događaj održava pod sloganom “Razmišljaj digitalno”, s obzirom da će njime biti obuhvaćene teme poput kreativnosti kao odgovora na izazove, digitalne transformacije tradicionalnih biznisa i brendiranja tradicije u digitalnom dobu.

DIDS je godinama mesto susreta posetilaca sa vrhunskim predavačima i panelistima. Ove godine bismo izdvojili keynote nastupe dvojice renomiranih govornika: švedskog autora i predavača Fredrika Harena, globalnog vizionara koji prenosi znanja, iskustva i poglede na inovacije u domenu poslovne kreativnosti i promena u digitalnom dobu, kao i britanskog stručnjaka teorije kreativnosti, Dejva Birsa, koji će publici predočiti na koji način se može podstaći lučenje hormona sreće u mozgu kupca.

DIDS 2023 će se održati klasičnom formatu događaja, a organizator će prenositi konferenciju putem svog YouTube kanala. Prisustvo konferenciji je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta registracija posetilaca putem DIDS2023 sajta obavezna. (Foto: Registar nacionalnog internet domena Srbije)