Najnoviji članci na blogu

Adobe ponudio 70.000 besplatnih fotografija kreativcima

Objavio , dana 22 новембра, 2021 u kategoriji Grafički dizajn
dizajnerka

Evo odličnih vesti za sve web dizajnere i kreativce. Adobe je predstavio besplatnu Adobe Stock kolekciju koja uključuje preko 70.000 fotografija, vektora, ilustracija i dr.

Predstavljanje besplatne kolekcije dolazi pred Adobe MAX konferenciju koju će svako moći da sluša potpuno besplatno ove godine i kolekcija sadrži visokokvalitetne fotografije, vektore, šablone, 3D objekte i video-klipove.

Besplatne resurse Adobe Stock kolekcije možete preuzimati pod identičnim uslovima kao i u slučaju komercijalnih licenci. Korisnici koji preuzmu digitalne resurse iz ove besplatne kolekcije mogu da koriste za lične ili poslovne potrebe, kao i za komercijalne projekte.

Ponuda usluga za dizajnere

Kompanija će takođe pokrenuti inicijativu u okviru koje će pomoći 40 umetnika i njihove projekte tokom 2021. godine. Fond pod nazivom Artists Development Fund iznosiće 500.000$ i 40 umetnika širom sveta biće finansirani tokom naredne godine i time će njihovi troškovi produkcije, plaćanja modela, iznajmljivanja prostora i troškovi opreme biti pokriveni.

Neki od umetnika čiji radovi će se naći u besplatnoj kolekciji biće plaćeni od strane Adobe-a za svoje radove.