Najnoviji članci na blogu

Cicipasova reakcija kada otkrije da mu je neko „ukrao“ domen

Objavio , dana новембар 23, 2021 u kategoriji Domeni
cicipas domen

Stefanos Cicipas, jedan od trenutno najboljih tenisera sveta i igrač koji bi trebalo da bude jedan od onih koji će na teniskom tronu zameniti našeg Novaka Đokovića, Federera i Nadala, otkrio je da mu je neko „ukrao“ domen

Najbolji teniseri sveta pripremaju se za početak sezone na prvom teniskom turniru pod nazivom ATP Cup u Melburnu i Cicipas, najbolji igrač u istoriji Grčke (ne računamo velikog Pita Samprasa koji je imao grčke korene) je prilikom dosađivanja u svojoj hotelskoj sobi otkrio da je „njegov“ domen ponuđen na prodaju za čak 50.000 američkih dolara.

Procitajte više: Registracija domena iz kategorije: SPORT I REKREACIJA

Putem jednog poznatog registra domena svi zainteresovani mogu u vidu premium domena otkupiti domen stefanostsitsipas.com po veoma visokoj ceni. Ipak, uvidom u WHOIS bazu podataka, vidi se da je domen registrovan 2015. godine u Španiji, kada ovaj Grk nije bio ni blizu prvih 100 najboljih tenisera sveta.

stefanos cicipas internet domen na prodaju

Zvanična web adresa Stefanosa Cicipasa je stsitsipas.com, registrovan 2017. godine i pogledajte video-klip u kojem teniser u šaljivom tonu preti da će se obračunati sa kradljivcem domena.

Ukoliko bacimo pogled na sajt našeg najboljeg tenisera, vidimo da je zvaničan internet domen novakdjokovic.com registrovan još 2004. godine (Novak je profesionalni teniser od 2003. godine). Našeg najboljeg tenisera gledamo noćas od 02:00 posle ponoći protiv Aleksandra Zvereva, za prolazak Srbije u polufinale ovog turnira.