Najnoviji članci na blogu

Dani piva u Srbiji i Hrvatskoj

Objavio , dana 17 јула, 2022 u kategoriji Domeni, Društvene mreže
dani piva

Avgust mesec tradicionalno je rezervisan za manifestacije posvećene slasnom, gorkom nektaru. Ukoliko ste ljubitelj piva, sigurno ćete se zaputiti u Zrenjanin, Beograd, ili ako ste na letovanju u Hrvatskoj, simpatični Karlovac.

Dani piva u Zrenjaninu, 9 – 14. avgust

Najstarija pivska manifestacija u Srbiji, Dani piva Zrenjanin ove godine biće održani između 9. i 14. avgusta. Zrenjaninska poznata letnja manifestacija tradicionalno se održavala krajem avgusta, ali se od ove godine pomera i zauzima popularniji termin krajem meseca.

Registracija .BEER internet domena

Pripremljen je raznovrstan muzički program u kome su zastupljeni različiti žanrovi muzike, od klasike, rok, zabavne do narodne.

Zvaničnici i organizatori najavili su dva sjajna koncerta tokom ovogodišnje manifestacije:

  • Prvi koncert biće održan u četvrtak 11. avgusta sa početkom u 21h, a nastupaće Zrenjaninska Filharmonija i violinista Stefan Milenković.
  • Drugi koncert održaće se u nedelju 14. avgusta sa početkom u 22 časa, kada će Zrenjaninska Filharmonija nastupiti sa Amirom Medunjanin izvodeći repertoar pesama Tome Zdravkovića i Silvane Armenulić.

Među poznatim izvođačima ove godine su Marija Šerifović, Halid Bešlić, Ortodoks Kelts, Atheist Rap, itd.

Program Dani piva Zrenjanin

Belgrade Beer Fest, 18 – 21. avgust

Belgrade Beer Fest, ove godine će u novom formatu i sa brojnim inovacijama biti održan od 18. do 21. avgusta na beogradskom Ušću.

Devetnaesto izdanje Beer Festa obeležiće  jubilej – 300 godina pivarstva u Srbiji, dok će tokom četiri dana festivala na četiri bine ugostiti više od 50 izvođača, među kojima su australijska zvezda Tommy Emanuel, britanski miljenici domaće publike Kosheen, legendarni Bajaga i Instruktori, Hladno pivo, muzička senzacija Konstrakta, regionalne zvezde Massimo Savić, Nipplepeople, Psihomodo Pop, te Love Hunters, E-play, DLM, Queen Real Tribute i brojni drugi.

Belgrade Beer Fest

Dani piva u Karlovcu, 26 – 30. avgusta

Ukoliko ste se ove godine nameračili na letovanje u Istri, Hrvatskoj, Rovinju ili Puli, evo prilike da jedne večeri skoknete i do najpoznatije destinacije u Hrvatskoj kada je u pitanju pivo.

I ove godine na pozornicu Dana piva dolaze neka od najvećih imena hrvatske muzike koja će tokom pet dana vruću letnju atmosferu dovesti do usijanja. Festivalski niz otvoriće najnagrađivaniji hrvatski muzičar, Gibonni. U petak 26. kolovoza Karlovcem će tako odjeknuti neke od omiljenih pesama iz pera splitskog kantautora kao što su „Mirakul“, „Zlatne godine“, i „Činim pravu stvar“.