Najnoviji članci na blogu

Konkurs 2021 .ORG Impact Awards

Kompanija Public Interest Registry (PIR) koja upravlja globalnim .ORG internet domenom pokrenula je treći po redu .ORG Impact Awards kako bi nagradila inovativne i inspirišuće organizacije i individualce

Objavljeno: Jul 20, 2021
Konkurs 2021 .ORG Impact Awards
Organizacijom ove nagrade, PIR obeležava uticaj globalne .ORG zajednice da razvija, inspiriše, transformiše i povezuje različite zajednice.

Organizacije širom sveta mogu da se prijave do 30. jula 2021. godine i pobednik će biti proglašen 9. novembra ove godine.

BiznisCentar ponuda: Registracija .ORG domena

Organizacije se mogu prijaviti u okviru sledećih kategorija:
  • Zdravlje i lečenje u periodu pandemije
  • Prevazilaženje klimatskih promena
  • Zagovaranje različitosti, jednakosti i inkluzije
  • Borba protiv gladi i siromaštva
  • Pružanje kvalitetnog obrazovanja za sve
  • Izgradnja boljih zajednica
  • .ORG Rising Stars
  • .ORG of the Year

Pobednik .ORG Impact Awards-a primiće donaciju u visini od 35.000 američkih dolara, dok će pobednik svake kategorije primiti po 10.000 američkih dolara.

Prošlogodišnji pobednik 2020 .ORG Impact Awards u kategoriji .ORG godine je Days for Girls International, organizacija koja se širom sveta bavi ginekološkim problemima devojaka u siromašnim zemljama, a uz to je dobila i prestižnu nagradu Combating Coronavirus.

Ostali pobednici su Change Labs, koji je osvojio Championing Equity, Equality and Inclusion award; SMASH, koji je osvojio nagradu Promoting Education award i Crisis Tracker, koji je osvojio Innovation Award.

Sve zainteresovane organizacije mogu se prijaviti na zvaničnoj adresi orgimpactawards.org

E-mail bilten *

Upišite vašu email adresu i dobijaćete najnovije informacije, savete i promocije u vaš email inbox.
podrska support

24/7 Kontakt centar za podršku

Pozovite nas da razgovaramo o vašim planovima da pokrenete svoj biznis na Internetu? Želite da napravite web shop? Pišete svoj blog o putovanjima? Napravite višejezičnu verziju svog sajta?

  065-32-66-669

  centar@bizniscentar.net