Najnoviji članci na blogu

LOVE – Internet domen za zaljubljene

Objavio , dana новембар 22, 2021 u kategoriji Domeni, Internet poslovanje
specijalna ponuda love domena

Posle Božića i Crnog petka, Dan zaljubljenih je treći praznik u Sjedinjenim državama tokom kojeg se potroši ogroman novac na poklone, večere, filmove i ostale događaje koji veličaju ljubav

I dok Amerikanci ne žale novca za voljenu osobu trošeći samo tog dana preko 19 milijardi $, kod nas se svake godine godine vode polemike – ko šta ‘slavi’, da li Svetog Valentina ili Svetog Trifuna?

Pravoslavni vernici obeležavaju Svetog Trifuna, a zapadna tradicija Svetog Valentina.

Procitajte više: Registracija WINE domena

Sveti Valentin (zaštitnik zaljubljenih) je bio episkop i mučenik, a živeo je u 3. veku. Pogubljen je 269. godine odsecanjem glave u doba kad je Rimskim carstvom vladao car Klaudije II.
Kasnije je car Julije I u 4. veku nad njegovim grobom podigao baziliku, i od se tada taj svetac počeo slaviti među hrišćanima.
U 15. veku je ovaj svetac povezan sa praznikom zaljubljenih (dan zaljubljenih), što se održalo do danas.

Srpska pravoslavna crkva Svetog Trifuna slavi kao velikomučenika koji je postradao za hrišćansku veru, ne isključujući njegov značaj zaštitnika bračne ljubavi i vernosti, koje su deo hrišćanske propovedi.
Prema hrišćanskom učenju, bračna ljubav je blagoslovena od Boga, a bračni zavet neraskidiv, o čemu svojim delima najbolje svedoče Hristovi velikomučenici, među kojima je i Sveti Trifun.

Registracija LOVE domena

Za sve preduzetnike i one koji žele da iskoriste ovaj praznik na najefikasniji mogući način, u ponudi BiznisCentra je i registracija LOVE domena.

Ukoliko ste vlasnik cvećare, možete u okviru sajta sa ovim domenom predstaviti svoju specijalnu ponudu za Dan zaljubljenih; za restorane, ugostiteljske objekte ili spa centre, idealna je mogućnost za promociju usluga; ukoliko se bavite organizacijom venčanja ili, jednostavno, proslava, .LOVE je odlična šansa da vrlo jednostavno brendirate svoje poslovanje

Ili ukoliko ste samo romantična duša koja želi da iznenadi svoju lepšu polovinu, prikažite online kako izgleda vaša ljubav / emotivna veza / zaprosite je(ga) / i sl.