Najnoviji članci na blogu

Konačno na Instagramu: objavljivanje fotografija i video-klipova putem desktopa

Objavio , dana 24 новембра, 2021 u kategoriji Društvene mreže
objavljivanje na desktopu instagram

Najočekivanija opcija za veliki broj Instagram korisnika.

Počev od sutra, korisnici Instagrama dobiće mogućnost objavljivanja fotografija i video-klipova putem laptop i desktop računara.

Do sada, korisnici su mogli da prate feed sa objavama Instagrama i šalju privatne (poruke), ali su fotografije i video mogli da unose na nalog samo putem aplikacije za pametne telefone.

Naravno, postojaće određena ograničenja kada je u pitanju objavljivanje video i grafičkog materijala, naročito kada su u pitanju klipovi koji će biti ograničeni na jedan minut po video-klipu i neće biti uključeni Stories i Reels formati.

Ovo unapređenje značajno će olakšati posao social media menadžerima koji upravljaju većim brojem naloga klijenata.

Upload multimedije sa računara samo je jedan deo najnovijih funkcija koje Instagram uvodi, najviše zbog velikog rasta popularnosti TikTok-a i neprekidnog razvoja novih opcija. Instagram će omogućiti mogućnost da više korisnika sarađuje na jednom video-klipu, bez obzira da li je Reels ili običan, i zatim se video objavljuje na oba naloga. Takođe, nevladine organizacije dobile su opciju fundraising, prikupljanja novčanih sredstava putem Instagram aplikacije.