Najnoviji članci na blogu

Predstavljamo WordPress SSD hosting pakete

Objavio , dana новембар 22, 2021 u kategoriji Web hosting
promo ponuda wordpress ssd paketa

Biznis Centar od danas u svojoj ponudi svim korisnicima nudi WordPress SSD hosting pakete koji su namenjeni svim vlasnicima sajtova i webmasterima koji razvijaju svoje poslovanje na WordPress platformi

WordPress platforma je postala globalni lider i najkorišćenija internet platforma za pokretanje, vođenje i unapređenje poslovanja na Internetu, sa ogromnim udelom od preko 37% celokupnog broja sajtova u svetu.

Iz tog razloga, našim korisnicima ponudili smo unapređenu hosting uslugu koja donosi značajne brzine performansi sajtova, niže cene upravljanja sajtovima i mogućnost daljeg unapređenja poslovanja.

U ponudi su WordPress SSD hosting paketi WORDPRESS1, WORDPRESS2, WORDPRESS5 i WORDPRESS10 i planiramo da u narednom periodu nastavimo sa širenjem naše WP hosting ponude za zahtevnije korisnike.

Od osnovnih karakteristika koje će posedovati svaki WordPress hosting paket u našoj ponudi izdvajamo

  • besplatna migracija na naše servere
  • besplatna instalacija
  • besplatan SSL sertifikat
  • SSD web diskovi
  • 24/7 WordPress podrška

Takođe, kao i u slučaju HOME i BUSINESS paketa, svim korisnicima omogućili smo korišćenje cPanel administrativnog hosting panela, neograničen broj naloga e-pošte, baza podataka, poddomena i parkiranih domena.

Sve pakete možete naručiti u našem BiznisCentar Shop-u na adresi https://bizniscentar.net/shop/naruci-hosting/

Ukoliko želite da zakupite naše WordPress pakete, predlažemo vam da pročitate članak Zašto je WordPress pravi izbor za vaš sajt?, pročitate WordPress pitanja i odgovore ili WordPress vesti ili pozovete naš Kontakt centar 065-32-66-669 za više informacija.