Najnoviji članci na blogu

Prelazak na DirectAdmin upravljački panel

Objavio , dana јун 18, 2023 u kategoriji Web hosting, Zaštita sajtova
directadmin u biznis centru

Od 19. juna u okviru svih HOME, BUSINESS i WORDPRESS web hosting paketa biće implementirana DirectAdmin kontrolna tabla koja je prepoznatljiva kao web hosting upravljačka aplikacija bogata funkcionalnostima i poznata po brzini korišćenja.

Prelaskom na DirectAdmin, svi korisnici Biznis Centar web hostinga zadržaće sve karakteristike svojih internet resursa, aplikacija i veb sajtova koje su koristili do sada uz primetno unapređenja brzine izvršavanja upravljačkih akcija.

Ovom promenom nastavljamo da omogućavamo našim koriscima kvalitetan, brz i pristupačan web hosting servis koji unapređuje njihovo internet poslovanje.

Osnovne informacije o DirectAdmin-u

DirectAdmin je odlična alternativa cPanelu za performanse i korišćenje resursa. Za rad je potrebno manje resursa i veoma je brz.

Takođe, veoma je sličan cPanelu u pogledu dizajna interfejsa i funkcionalnosti, tako da će se korisnici koji migriraju sa cPanela osećati kao kod kuće uz DirectAdmin.

Sve vrste hosting naloga dobro funkcionišu sa kontrolnom tablom Directadmin.

>> Pristup Vašem sajtu putem DirectAdmin kontrolne table

Za sva dodatna pitanja u vezi korišćenja DirectAdmina-a, pozivamo Vas da kontaktirate našu podršku putem centar@bizniscentar.net