Najnoviji članci na blogu

Primer viralnog sadržaja: smršaj i zaradi 13.000 dolara

Objavio , dana 23 новембра, 2021 u kategoriji Društvene mreže
devojka vežba fitness

Kada tražite efikasne načine da privučete što veći broj korisnika društvenih mreža, njihovu angažovanost i lojalnost brendu, sigurno jedan od najboljih načina su nagradna takmičenja i konkursi, kao vrsta prodornog viralnog sadržaja

Strategija takmičenja i darivanja putem različitih sadržaja na društvenim mrežama veoma je efikasna i uz pomoć nje možete stvoriti značajan potencijal da povećate svest o vašem brendu, povećate broj pratilaca na društvenim mrežama i, što da ne, broj kontakata adresa e-pošte.

Kada u sve uključite psihologiju i (ne)svesnu želju ljudi da obožavaju da nešto dobiju besplatno, uspeh je zagarantovan.

Ponuda sportskih domena: Registrujte .CLUB, FIT, .FITNESS ili .YOGA domen

Da bi neko takmičenje/kampanja nagrađivanja bila uspešna, potrebno je ispuniti tri najosnovnija pravila:

  • Odredite ciljeve kampanje
  • Odaberite platforme i medije putem kojih ćete promovisati kampanju
  • Postavite jasna pravila

Predstavljamo primer jednog nagradnog takmičenja u Sjedinjenim državama u organizaciji sajta TotalShape.com čiji biznis model predstavlja prodaja planova vežbanja i ishrane.

takmicenje u mrsavljenju

Naime, ovaj fitness sajt ponudio je nagradu od 13.000 $ svim pojedincima koji žele da se oslobode karantinskog viška kilograma. Mnogi Amerikanci su tokom karantina izazvanog pandemijom koronavirusa nabacili izvestan broj kilograma i ideja onih koji stoje iza sajta TotalShape je da pomognu ljudima da se ponovo vrate u formu.

Od svih korisnika koji popune formular na sajtu biće izabrano nekoliko srećnika koji će tokom 90-dnevnog programa ishrane ovog sajta smršati određeni broj kilograma i na kraju biti nagrađeni sa 13.000 dolara.

Uslovi učestvovanja su da je vežbač stanovnik američke države Kolorado, da želi da skine određeni broj kilograma koje je dobio tokom karantina, da ima više od 21 godine, da mu je indeks telesne težine iznad 30, da se pridržava plana ishrane i zdravstvenih saveta koje bude dobijao od stručnjaka TotalShape-a i da svoje napredovanje prezentuje na kompanijskom blogu i nalozima na društvenim mrežama.

Program uključuje različite metode smanjenja telesne težine, uključujući keto ishranu, vežbe snage, brojanje unosa kalorija i neke aktivnosti kao što je termogeneza (npr. hodanje, svakodnevni poslovi, radovi u bašti i sl.)

Eto zanimljive ideje za neku od naših domaćih teretana.