Najnoviji članci na blogu

Slobodan je Bond, Dzejms.Bond

Objavio , dana новембар 24, 2021 u kategoriji Domeni, Internet poslovanje
dzejms bond

Indirektno, Džejms Bond ima svoj internet domen, dok je u stvari, domen .BOND namenjen svih brokerskim kućama, finansijskim institucijama i drugim poslovnim subjektima

Stiže nama najnoviji film o Džejmsu Bondu u bioskope.

Ipak, svi ljubitelji i fanovi ovog špijuna britanske obaveštajne službe MI6 mogu da putem našeg BiznisCentra zakupe željene domene dzejms.bond i dzems.bond, s obzirom da ih je generalni distributer ovog filmskog ostvarenja zaboravio da zakupi.

Posle godinu i po dana odlaganja zbog poznatih problema u svetu, film „No Time To Die“ (Nije vreme za umiranje) nedavno je premijerno prikazan i to je peti Bond glavnog glumca Danijela Krejga i 25. nastavak popularne filmske franšize.

Kako stoji u zvaničnom opisu, Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov prijatelj, Feliks Liter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

Iako se mogu pronaći nekakvi interesantni izvori o poreklu špijuna sa ovih prostora u liku pisca Jana Fleminga, najvažniji utisak je da Bond jednostavno „ne kupuje publiku na ovim prostorima“, rekao bih iz razloga prevelike uštogljenosti glavnog junaka.

U filmu pored Krejga glume Naomi Heris, Lea Sejdou, dok je lik glavnog negativca izgradio Remi Malek. Film traje 163 minuta i režirao ga je Cary Joji Fukunaga, poznat po režiji serije „True Detective“, koja je ostala upamćena po maestralnoj ulozi Metju Mekonahija.

(Photo credit: zvanična adresa 007.rs)