Kako koristiti webmail aplikaciju?

Kreirao BiznisCentar Korisnički servis Jan 18, 2017
Kako koristiti webmail aplikaciju?
U okviru Biznis Centar internet usluga, Vašu elektronsku poštu možete proveravati ma gde se nalazili. Sve što Vam je potrebno je internet čitač.
U okviru naših aplikacija, ponudili smo tri poznate webmail aplikacije: Squirrel Webmail Client, RoundCube Webmail i Horde Webmail. Ove tri aplikacije možete koristiti naizmenično, ili, ukoliko se naviknete na jednu od njih, možete koristiti onu koja Vam najviše odgovara u svakodnevnom radu - Vaša elektronska pošta uvek će biti sačuvana, bez obzira u kom ste klijentu.

Ukoliko navedene klijente koristite naizmenično, direktno se možete ulogovati putem adrese: www.adresasajta.com/webmail. Otvoriće Vam se identifikacioni prozor i potrebno je da unesete korisničko ime i lozinku nekog od email naloga koji ste ranije definisali. Ulogovanjem pristupićete stranici na kojoj možete odabrati jednu od tri Webmail aplikacije instalirane na našim serverima.

Ukoliko koristite samo jedan od navedenih Webmail klijenata, svakom od njih možete direktno pristupati putem jedne od sledećih adresa:
Round Cube Webmail - http://adresasajta.com:2095/roundcube/index.php

Squirrel Webmail Client - http://adresasajta.com:2095/3rdparty/squirrelmail /src/webmail.php

Horde Webmail - http://adresasajta.com:2095/horde/login.php

Da li je naše uputstvo rešilo vaš problem?

E-mail bilten *

Upišite vašu email adresu i dobijaćete najnovije informacije, savete i promocije u vaš email inbox.
podrska support

24/7 Kontakt centar za podršku

Pozovite nas da razgovaramo o vašim planovima da pokrenete svoj biznis na Internetu? Želite da napravite web shop? Pišete svoj blog o putovanjima? Napravite višejezičnu verziju svog sajta?

  065-32-66-669

  centar@bizniscentar.net