Kako produžiti internet domen nakon isteka pretplate?

Ukoliko vam je domen istekao, vrlo jednostavno možete produžiti bez dodatnih troškova, plaćanjem samo iznosa produženja domena, u vremenskim okvirima koje navodimo na ovoj stranici

Kreirao BiznisCentar Korisnički servis Dec 19, 2016
Kako produžiti internet domen nakon isteka pretplate?
Ukoliko se internet domen ne produži do Datuma isteka domena, on automatski prelazi u status Perioda Komercijalnog produžavanja domena. Ovaj Period produžavanja domena traje do 27 dana (za većinu domena) i vlasnik/korisnik/administrator domena potrebno je da uplati iznos cene pretplate domena, bez dodatnih troškova ili kaznenih penala. Svi ovi domeni koji se nalaze u navedenom Periodu, biće postavljeni na Privremenu Komercijalnu Parking stranicu, koja pokazuje da je internet domen istekao. Tokom ovog perioda, celokupan web i email saobraćaj biće van funkcije.

Trajanje Perioda besplatnog produžavanja domena pojedinačnih domena

.INFO domeni imaju 15 dana trajanja Perioda besplatnog produžavanja domena.

.COM, .NET, .ORG, .BIZ domeni imaju 27 dana trajanja Perioda besplatnog produžavanja domena.

Domeni kao što su .AU, .CH, .ES, .FR, .LI i .SG nemaju period Komercijalnog produžavanja domena i ove domene morate produžiti najkasnije dvanaest (12) dana pre isteka domena, inače ulaze u Redemption period. Domen .DE može da se produži najkasnije pet (5) dana pre isteka domena, nakon toga prelazi u Redemption period.

Produžavanje domena nakon isteka 27 dana

Nakon 27 dana od isteka pretplate internet domena, internet domen prelazi u status Domena dostupnog za registraciju od svih zainteresovanih korisnika Interneta, bez obzira da li je u pitanju domaći ili međunarodni domen.

Da li je naše uputstvo rešilo vaš problem?

E-mail bilten *

Upišite vašu email adresu i dobijaćete najnovije informacije, savete i promocije u vaš email inbox.
podrska support

24/7 Kontakt centar za podršku

Pozovite nas da razgovaramo o vašim planovima da pokrenete svoj biznis na Internetu? Želite da napravite web shop? Pišete svoj blog o putovanjima? Napravite višejezičnu verziju svog sajta?

  065-32-66-669

  centar@bizniscentar.net