Nakon naručivanja, kada mogu da postavim svoj websajt?

Kreirao BiznisCentar Korisnički servis Dec 11, 2016
Nakon naručivanja, kada mogu da postavim svoj websajt?
Nakon što ste popunili formular za naručivanje, na e-mail adresu koju ste naveli prilikom popunjavanja primićete Instrukcije za plaćanje. Nakon plaćanja, potrebno je da Vaša uplata bude primljena i evidentirana na našem poslovnom računu (ukoliko ste u mogućnosti, pozivamo vas da uplatite u najbližoj poslovnici banke Credit Agricole Srbija a.d.). Nakon evidentiranja, Vaš Korisnički nalog biće otvoren u najkraćem mogućem roku. Krajnji rok otvaranja Korisničkog računa je 24 časa od trenutka evidentiranja uplate na našem poslovnom računu.

Zbog međubankarskog tržišta u Srbiji, uplate nismo u mogućnosti da evidentiramo u periodu od petka u 16 časova do ponedeljka u 12 časova. U tom slučaju, ukoliko ste u mogućnosti, pozivamo Vas da izvršenu uplatnicu skenirate i pošaljete našoj Administraciji na e-mail adresu centar@bizniscentar.net.

Da li je naše uputstvo rešilo vaš problem?

E-mail bilten *

Upišite vašu email adresu i dobijaćete najnovije informacije, savete i promocije u vaš email inbox.
podrska support

24/7 Kontakt centar za podršku

Pozovite nas da razgovaramo o vašim planovima da pokrenete svoj biznis na Internetu? Želite da napravite web shop? Pišete svoj blog o putovanjima? Napravite višejezičnu verziju svog sajta?

  065-32-66-669

  centar@bizniscentar.net