Provera iskorišćenosti web diska hosting naloga

Prilikom zakupa web hosting paketa u BiznisCentru, dva najvažnija parametra koja su korisna vlasnicima web sajtova su: prostor (MB) potreban za postavljanje i upravljanje websajtom i dozvoljeni mesečni saobraćaj (eng. bandwidth)

Kreirao BiznisCentar Korisnički servis Jan 11, 2017
Provera iskorišćenosti web diska hosting naloga
Veličina prostora za pojedinačne sajtove na diskovima naših servera definisane su web hosting paketima, a da biste proverili iskorišćenost vašeg paketa, u cPanelu se nalazi korisna aplikacija cPanel Disk Usage Viewer.

Disk Usage Viewer prikazuje ukupnu količinu prostora na disku koju koristi Vaš sajt, kao i veličine svih pojedinačnih poddirektorijuma i svih baza podataka, umesto pojedinačnih datoteka ili baza podataka. Ukoliko želite da vidite veličinu određenih pojedinačnih datoteka, koristite File Manager, dok MySQL osnovnu stranicu koristite za pojedinačne baze podataka i tabele.

Da biste videli veličine pojedinačnih direktorijuma i poddirektorijuma:
  • Ulogujte se u cPanel
  • Pronađite kategoriju Files
  • Kliknite na ikonicu Disk Space Usage

Da li je naše uputstvo rešilo vaš problem?

E-mail bilten *

Upišite vašu email adresu i dobijaćete najnovije informacije, savete i promocije u vaš email inbox.
podrska support

24/7 Kontakt centar za podršku

Pozovite nas da razgovaramo o vašim planovima da pokrenete svoj biznis na Internetu? Želite da napravite web shop? Pišete svoj blog o putovanjima? Napravite višejezičnu verziju svog sajta?

  065-32-66-669

  centar@bizniscentar.net