SpamAssassin: Kako da se zaštitim od spama

SpamAssassin je anti-spam aplikacija koja korisnicima pomaže da se oslobode neželjene pošte.

Kreirao BiznisCentar Korisnički servis Jan 18, 2017
SpamAssassin: Kako da se zaštitim od spama
SpamAssassin možete da podesite da vam štiti sve e-mail naloge u okviru cPanela. Ovu aplikaciju možete podesiti tako samo obeležava e-mail poruke kao spam, a takođe možete konfigurisati SpamAssassin da automatski briše sve e-mailove obeležene kao spam.
Stručnjaci našeg BiznisCentra preporučuju da SpamAssassin aktivirate odmah nakon kreiranja e-mail naloga ili odmah nakon prve prijave na e-mail servis.
Spam Assassin

Aktivacija Spam Assassin-a

  1. Ulogujte se u svoj cPanel i pronađite ikonicu Spam Assasin (u okviru nekih tema cPanela, aplikacija se nalazi u delu Mail)
  2. Kliknite na Enable SpamAssassin kako biste aktivirali aplikaciju
  3. Ukoliko želite da odjavite ovu aplikaciju, kliknite na Disable SpamAssassin

zaštita Spam Assassin

Spam Score podešavanja

SpamAssassin skenira svaki nadolazeći e-mail i dodeljuje mu rang u skladu sa postavljenim karakteristikama spama. Predefinisana vrednost 5 označava e-mail poruku kao spam, ali u svakom trenutku možete povećati rang spama, u zavisnosti od vaših potreba. Što je niži rang, to je vaš spam filter restriktivniji.

Obeležja spama:
  • 0 - znači da će sve biti označeno kao Spam
  • 5 - preporučena vrednost
  • 10 - ništa neće biti obeleženo kao Spam

Automatsko brisanje spam poruka

Funkcija automatskog brisanja automatski briše e-mail poruke koje ispunjavaju ili premašuju Spam rang. Automatsko brisanje možete uključiti u odeljku Filters.

Spam Box

Kada je Spam Box uključen, kreira se spam direktorijum. Spam e-mail poruke se zatim automatski prosleđuju u ovaj direktorijum, omogućavajući vam da pregledate svu poštu obeleženu kao spam pre brisanja. Za uključivanje Spam Box-a, kliknite na Enable Spam Box u odeljku Spam Box

Da li je naše uputstvo rešilo vaš problem?

E-mail bilten *

Upišite vašu email adresu i dobijaćete najnovije informacije, savete i promocije u vaš email inbox.
podrska support

24/7 Kontakt centar za podršku

Pozovite nas da razgovaramo o vašim planovima da pokrenete svoj biznis na Internetu? Želite da napravite web shop? Pišete svoj blog o putovanjima? Napravite višejezičnu verziju svog sajta?

  065-32-66-669

  centar@bizniscentar.net