Zaboravio sam lozinku i želim da dobijem novu lozinku

Kreirao BiznisCentar Korisnički servis Jan 11, 2017
Zaboravio sam lozinku i želim da dobijem novu lozinku
VAŽNO OBAVEŠTENJE: ovo se odnosi samo za korisnike naših internet usluga. Ukoliko imate problema sa lozinkama na Facebooku, Instagramu, Twitteru i drugim društvenim mrežama, potražite uputstva na tim sajtovima

Ukoliko ste zaboravili svoju lozinku, pronađite pozdravni e-mail nakon registracije domena/hosting naloga i pronađite lozinku. Ukoliko ova lozinka ne funkcioniše i ne postoji način da pronađete ispravnu lozinku, kontaktirate nas putem e-mail adrese centar@bizniscentar.net i zatražite novu lozinku.

Pre slanja nove lozinke, zatražićemo od vas određene podatke kako biste potvrdili da se radi o vlasniku naloga.

Izmenom osnovne lozinke za pristup cPanelu, takođe se menja i lozinka za pristup FTP protokolu.

Resetovanje lozinki za e-mail adrese


Lozinke e-mail adresa ne mogu da se resetuju. Umesto toga, prijavite se u okviru cPanela i kliknite na Email Accounts. Na dnu opcija, pod opcijom Functions, kliknite na Change Password. Nije potrebno da znate staru lozinku kako biste promenili i uneli novu. Na kraju, ne zaboravite da promenite lozinku i u okviru vašeg E-mail klijenta putem kojeg primaju i šalju elektronsku poštu.

Resetovanje lozinki baze podataka


Lozinke baza podataka ne mogu da se menjaju. Umesto toga, potrebno je da dodate novog korisnika (usera) u bazu podataka.
Prijavite se u cPanel, zatim kliknite na MySQL Databases. Dodajte novog korisnika (usera) sa željenom lozinkom. Dodajte novog korisnika određenoj bazi podataka za koju ste zaboravili lozinku. Promenite konfiguraciju svoje web aplikacije i unesite nove podatke.

Resetovanje lozinki administracije sajta


Ukoliko koristite određenu web aplikaciju ili CMS (Content Management System), samostalno ste odabrali parametre pristupa ovoj aplikaciji i mi nemamo pristupa vašim podacima. Veoma teško da ćete doći do ovih parametara ukoliko ste ih zaboravili. Predlažemo vam da posetite zvaničnu stranicu određene aplikacije.

Da li je naše uputstvo rešilo vaš problem?

E-mail bilten *

Upišite vašu email adresu i dobijaćete najnovije informacije, savete i promocije u vaš email inbox.
podrska support

24/7 Kontakt centar za podršku

Pozovite nas da razgovaramo o vašim planovima da pokrenete svoj biznis na Internetu? Želite da napravite web shop? Pišete svoj blog o putovanjima? Napravite višejezičnu verziju svog sajta?

  065-32-66-669

  centar@bizniscentar.net