Najnoviji članci na blogu

Food blogeri u reklami McDonald’s-a

Objavio , dana 21 августа, 2022 u kategoriji Marketing
hamburgeri

Umesto da sami osmišljavaju i isprobavaju ukuse nove vrste burgera na meniju, McDonald’s je angažovao najpoznatije food blogere.

U baltičkim zemljama blogeri će kreirati recept za svoj najnoviji vrhunski hamburger, Maestro.

Osnovni cilj najvećeg lanca brze hrane u svetu je da privuče mlađu, urbanu publiku i potrošače koji do sada nisu jeli u njihovim restoranima u Litvaniji, Letoniji i Estoniji.


Pročitajte sličan članak: Food blogeri: ideje za sadržaje na mrežama


Tehnolozima u američkoj kompaniji očigledno nije bilo lako da u potpunosti osmisle ukus novog hamburgera, razumevajući preferencije ukusa i mentalitet lokalnog tržišta.

U okviru svoje kampanje, McDonald’s je jednostavno postavio pitanja kakav bi ukus trebalo da ima hamburger prihvatljiv posetiocima restorana na Baltiku.

Blogeri su u okviru interesantne kampanje davali „sočne“ odgovore, opisujući kvalitet Estonaca, Litvanaca i Letonaca: „Vatreni kao litvanski temperament“, „Osetljivi kao estonska duša“ и „Hrskavi: Letonci se rađaju sa kiselim krastavcima u rukama“.


Vlasnik ste ugostiteljskog objekta? Registrujte domene .COFFEE, .WINE, .RECIPES, .PIZZA, .BEER


Ove osobine su zatim na zanimljiv način prikazane sa sastojcima novog hamburgera, kao što su jalapenjo ljute papričice i sočni paradajz.

Kako je snimanje izgledalo, pogledajte u videu.