Prednosti nacionalnih RS i SRB internet domena

Nazivi .RS i/ili .СРБ domena su optimalan izbor za preduzeća koja posluju na lokalnom tržištu

Detaljnije
prednosti rs domena

Kako biste svoje poslovanje predstavili lokalnom tržištu, predstavljamo nekoliko najvažnijih razloga za registraciju RS i/ili SRB internet domena

  • VIDLJIVOST. Internet pretrage su dobrim delom zasnovane na geolociranju, pa će se vaš sajt na nacionalnom domenu bolje pozicionirati u rezultatima lokalnih internet pretraga.
  • RAZNOVRSNOST. U okviru nacionalnih domenskih prostora imate veći izbor slobodnih i potencijalno zanimljivih pojmova za nazive internet domena. Nazivi domena mogu da se registruju na dva pisma skoro svih jezika koji se govore na teritoriji Srbije
  • PREPOZNATLJIVOST. Sajtovi na .RS i .СРБ domenima prepoznaju se kao domaći, namenjeni srpskom tržištu. Upečatljiv naziv internet domena predstavlja polaznu osnovu za izgradnju uspešnog prisustva na internetu, a nacionalni domen ukazuje na to da su poslovne aktivnosti preduzeća usmerene na lokalno tržište.
  • BEZBEDNOST. Registranti nacionalnih internet domena imaju na raspolaganju različite mehanizme zaštitite. RNIDS je jedini nacionalni registar u svetu koji omogućava čak tri nivoa zaštite naziva domena, a prilikom samog procesa registracije smanjena je mogućnost zloupotreba, jer nacionalne internet domene ne mogu da registruju neidentifikovana preduzeća ili pojedinci.
  • DOSTUPNOST. Uslugu registracije naziva nacionalnih domena obavljaju ovlašćeni registri RNIDS-a, preduzeća sa sedištem u Republici Srbiji. Registrant može s njima da komunicira na srpskom jeziku, u okviru svog radnog vremena (korisnički servis nije u nekoj drugoj vremenskoj zoni), pa čak i da ih poseti. Treba imati u vidu i činjenicu da se u slučaju bilo kakvog spora u vezi nacionalnih domena arbitraža vrši u Srbiji, a ne negde u svetu.

Procitajte više: RS domen popularan među domaćim privrednicima

Naručite odmah: Registrujte .RS domen
Tehnicka podrška: Pozovite Kontakt centar