GRADIMO DOBAR SAJT web dizajn paket

Zbog globalnih okolnosti koje su snašle našu civilizaciju i primoranosti preduzetnika širom sveta da se zatvore u svoje poslovno okruženje, mislimo da je idealna prilika da unapredite svoj biznis na Internetu. Takođe, idealno je i vreme za unapređenje internet strategija s obzirom da ističu zadnji meseci pred Google-ovo fokusiranje na mobilno iskustvo, da posetilaca sajtova nikad nije bilo više i da svi ekonomisti najavljuju značajan privredni rast naredne godine

od 26.990,00 din 29.990,00 din Pozovite nas odmah!
GRADIMO DOBAR SAJT web dizajn paket

Sadržaj GRADIMO DOBAR SAJT paketa

Karakteristike paketa prilagođavamo svim specifičnim zahtevima klijenata i osobenostima web projekata koji gradimo

dizajn sajta prilagođen snazi brenda

Dizajn koji oslikava snagu brenda

Dizajn sajta je lična karta vašeg biznisa: treba da oslikava sve ono što želite da istaknete i uverite kupce ili potencijalne partnere u važne karakteristike vašeg brenda ili firme: kvalitet vaših proizvoda i/ili usluga, kulturu poslovanja, kompetencije vaših zaposlenih i mnogo drugih stvari.

Pravilnom izgradnjom strukture vašeg sajta i dizajnom na najvišem nivou predstavićemo vaš brend

Maksimalan broj stranica na sajtu koji gradimo: neograničen broj

Uključen .COM ili .RS domen, hosting paket i SSL sertifikat

U okviru ovog paketa možete odabrati između .COM i .RS domena (ili nekog od dostupnih domena u našoj ponudi registracije domena), ili ih registrovati/produžiti/izvršiti transfer domena kod nas zajedno uz doplatu.

Prostor/web hosting paket na našim serverima dovoljan da vaš sajt funkcioniše na nivou maksimalnih tehničkih performansi, a za zaštitu sajta ugradićemo vam i SSL sertifikat.

hosting paket potreban za izradu sajta
neograničen broj sandučića e-pošte

Neograničen broj naloga e-pošte

Uz tehničke parametre paket uključuje i neograničen broj naloga e-pošte za sve zaposlene i u marketinške svrhe.

Pojavom društvenih mreža, očekivali smo da će e-mail komunikacija otići u zaborav, međutim, e-pošta je ostala osnova poslovne komunikacije.

U okviru našeg paketa, svoju e-poštu možete proveravati uz pomoć svih desktop i mobilnih uređaja, kao i na svakom mestu širom sveta sa pristupom Internetu.

Izrada celokupne internet strategije poslovnog nastupa

Pored izrade osnovnog internet prisustva izgradnjom web sajta, zajedno sa klijentom definišemo i celokupnu strategiju poslovnog nastupa na Internetu.

Upravo zato naš paket nosi naziv GRADIMO DOBAR SAJT jer je izrada sajta samo početak celokupne internet strategije i poslovanja na webu.

strategija internet marketinga za svakog klijenta
neograničen broj sandučića e-pošte

WordPress sajtovi - najbolje rešenje za izgradnju dobrog sajta

WordPress je poslednjih nekoliko godina najpogodnija internet platforma za izgradnju efikasnog poslovnog internet prisustva.

U zavisnosti od karakteristika samog projekta, paket podrazumeva i izgradnju celokupnog sajta na WordPress platformi, osim u slučaju posebnih zahteva klijenata.

Optimizacija sadržaja za mobilne uređaje

80-20, 70-30%... Veoma često čujemo ove odnose procenata koji se odnosi na dolazak posetilaca na sajt putem mobilnih telefona i desktop računara.

Celokupan sadržaj koji gradimo za klijenta prvo optimizujemo za pregled na mobilnim uređajima, a tek zatim za desktop, stabilne računare.

optimizacija sajta za mobilne uređaje
seo karakteristike i optimizacija

SEO optimizacija za pretraživače

Da bi Google uopšte prihvatio vaše sadržaje, a zatim ih i rangirao na što viša mesta u svojim rezultatima pretraživanja, potrebno je osmisliti i voditi proces SEO optimizacije.

SEO optimizacija je proces unapređenja parametara samog sajta i on traje neprekidno, to je večita borba sa Google-om i konkurentskim sajtovima, kako biste uvek bili među što višim rezultatima pretraživanja.

Predlog strategije društvenih mreža

Nakon završetka izgradnje sajta, klijentima predlažemo optimalne strategije prisustva na društvenim mrežama. Instagram, TikTok, Facebook, Twitter i dr. mreže predstavljaju platforme na kojima privrednici mogu plasirati svoje sadržaje i marketinške kampanje.

društvene mreže u okviru paketa gradimo dobar sajt
podrska support

24/7 Kontakt centar za podršku

Pozovite nas da razgovaramo o vašim planovima da pokrenete svoj biznis na Internetu? Želite da napravite web shop? Pišete svoj blog o putovanjima? Napravite višejezičnu verziju svog sajta?

  065-32-66-669

  centar@bizniscentar.net

podrska support

24/7 Kontakt centar za podršku

Pozovite nas da razgovaramo o vašim planovima da pokrenete svoj biznis na Internetu? Želite da napravite web shop? Pišete svoj blog o putovanjima? Napravite višejezičnu verziju svog sajta?

  065-32-66-669

  centar@bizniscentar.net