STARTUJEMO DOBAR SAJT web dizajn paket

Odlučili ste da pokrenete internet sajt za firmu ili projekat na kojem radite? Hajde da zajedno startujemo vaš projekat i donesemo prepoznatljivost na Internetu vašem poslovanju. Paket Startujemo dobar sajt namenjen je preduzetnicima i početnicima u internet poslovanju sa željom optimizacije svojih ulaganja u najnovije internet tehnologije

od 17.990,00 din 19.990,00 din Pozovite nas odmah!
STARTUJEMO DOBAR SAJT web dizajn paket

Sadržaj STARTUJEMO DOBAR SAJT paketa

Predstavljamo vam šta je sve uključeno u paket izrade sajta STARTUJEMO DOBAR SAJT

profesionalni dizajn paketa izrade sajta

Originalan dizajn sa karakteristikama brenda

Osnova izgradnje kvalitetnog sajta je dizajn u skladu sa brendom firme i karakteristikama marketing strategije. Pre 20 godina, dizajn sajta je bio najvažnija aktivnost izgradnje web prisustva, ali ubrzanjem tehnologija i konstantnim povećanjem nivoa korišćenja na mobilnim uređajima, dizajn se pretvorio u optimizaciju elemenata na samom sajtu.

U okviru paketa izgradićemo najefikasniji dizajn prilagođen strategiji vaše firme, u skladu sa poslednjim web dizajn trendovima i osmišljen za korišćenje u budućim marketing akcijama.

Maksimalan broj stranica na sajtu koji gradimo: 10 (neograničen broj stranica u skladu sa planom izrade, uz doplatu)

Uključen .COM domen, hosting paket i SSL sertifikat

U okviru paketa izvršićemo neophodne tehničke pripremne radnje kako bi sajt najbrže i najefikasnije se našao na Internetu.

Registrovaćemo željeni .COM domen, a ukoliko želite neki drugi domen iz velikog izbora naših BiznisCentar domena, omogućićemo registraciju uz doplatu.

Uz otvaranje hosting paketa za smeštaj sajta na servere, omogućili smo i zaštitu sajta uz pomoć SSL sertifikata.

besplatan hosting i domen u okviru paketa izrade sajta
sajt optimizovan za mobilne telefone i tablete

Potpuna optimizacija za mobilne uređaje

Kada planiramo i dizajniramo sajt za naše klijente, pre svega razmišljamo kako će sajt izgledati na mobilnim uređajima. Razlog leži u činjenici da će Google od marta 2021. rangirati web stranice posmatrajući parametre prikaza na mobilnim uređajima, tzv. mobile-first index

Što je sajt optimizovaniji za mobilne telefone, brže će se učitavati stranice na uređajima posetilaca što donosi brojne prednosti potpuno optimizovanim sajtovima.

Optimizacija za pretraživače

Kada razvijamo strategiju nastupa na Internetu, posebno je važno istražiti i analizirati ciljnu grupu i otkriti kako izgleda posetilac/kupac kojem se obraćamo. Na osnovu toga, definiše se plan sajta i definišu sadržaji na stranicama s jednim jedinim ciljem - dovesti na sajt posetioce koji traže upravo ono čime se bavite/ono šta prodajete.

Optimizacija sajta za pretraživače (SEO) predstavlja niz aktivnosti unapređenja tehničkih parametara sajta i uz dobro urađen SO projekat, gotovo uvek znači prednost u odnosu na konkurenciju.

seo optimizacija sajta za pretraživače

STARTUJEMO DOBAR SAJT paket - najčešća pitanja i odgovori

 • Koliko košta izrada sajta uz ovaj paket?

  Zakup paketa usluga STARTUJEMO DOBAR SAJT iznosi od 15.990,00 din i klijenti dobijaju registraciju .COM internet domena, prostor za sajt na serveru i izradu profesionalnih i optimizovanih stranica.
 • Koliko je potrebno vremena da napravite sajt?

  Ukoliko potreban materijal za izradu sajta dobijemo u najkraćem roku, period izrade osnovne verzije sajta iznosi dve radne nedelje. Ukoliko su kasnije potrebna dodatna podešavanja i aktivnosti, projekat može potrajati i dodatnih nekoliko radnih nedelja.
 • Šta je potrebno da vam dostavimo od materijala za sajt?

  Sve što želite da se na njemu nađe i da implementiramo u okviru sadržaja i aplikacija. Fotografije, logotipe, video-klipove, dokumente, licence, nagrade, karakteristike proizvoda i naravno, tekstualne sadržaje.
 • Ukoliko je potrebna dodatna priprema materijala za sajt, da li možete da obezbedite?

  Ukoliko je potrebno npr. fotografisanje novih/svih proizvoda, snimanje video-klipova o firmi, promo-videa za društvene mreže i dr, stojimo na raspolaganju i sve ove aktivnosti definišemo u okviru Plana izrade sajta i Ugovora za izradu sajta između nas i naručioca.
 • Da li radite i sajtove na drugim stranim jezicima?

  Da, naravno. Izrada multijezičnih sajtova, sa vašim/našim prevodom celokupnog sadržaja i optimizacijom za druge strane jezike dodatno se naplaćuje.
 • Da li radite sa klijentima van Zrenjanina?

  Da, naši klijenti nalaze se širom Srbije i jednostavno putem komunikacijskih kanala održavamo sastanke, dogovaramo unapređenja, preuzima dokumentaciju i sl.
 • Kada se završi izrada sajta, da li ću moći sam da menjam tekstove na sajtu?

  Ne, STARTUJEMO DOBAR SAJT je osnovni paket izrade web sajtova i odnosi se na izradu statičkog sadržaja i same strukture sajta koja nije dostupna krajnjem korisniku. Ukoliko želite da Vam definišemo paket u okviru koga ćete sami upravljati sadržajem, predlažem da pogledate karakteristike GRADIMO DOBAR SAJT paketa.
 • Da li pišete blogove za klijente?

  Da, instalacija, dizajn, optimizacija i pisanje blog sadržaja spada u naše usluge koje vršimo za klijente različitih oblasti i industrijskih grana.
 • Da li vršite održavanje sajtova za klijente?

  Nakon perioda izrade sajta, i naročito kod sajtova kojima je neophodno kontinuirano upravljanje, objavljivanje sadržaja i optimizacija za pretraživače, definišemo Plan održavanja sajta i unapređujemo u skladu sa dogovorenom dinamikom.
 • Koliko se plaća nakon isteka godišnjeg Ugovora?

  Ugovor za izradu sajta ističe nakon godinu dana, nakon čega ne morate da produžavate Ugovor o održavanju već samo plaćate godišnju cenu produženja internet domena, hosting paketa i backupa vaših podataka, prema cenovniku Biznis Centra. U određenim vremenskim intervalima, zadržavamo pravo da klijente podsetimo na određene aktivnosti (nadogradnja nekog softvera ili aplikacije, nedostatak prostora za e-poštu, i dr.)
 • Kakvi su uslovi plaćanja izrade sajta?

  Odmah nakon potpisivanja Ugovora o izradi sajta, klijent je dužan da isplati 50% iznosa, dok se preostali deo uplaćuje odmah nakon završnih testiranja i postavljanja sajta na servere. Iznos se uplaćuje na naš dinarski račun za klijente iz Srbije, ili na devizni račun, za klijente iz inostranstva.
 • Da li posle izrade možete da nastavite da održavate i unapređujete moj sajt?

  Naravno, sa našim klijentima potpisujemo Ugovor o održavanju sajta, a usluge i mesečni/godišnji iznos definišu se u slučaju svakog pojedinačnog klijenta.
podrska support

24/7 Kontakt centar za podršku

Pozovite nas da razgovaramo o vašim planovima da pokrenete svoj biznis na Internetu? Želite da napravite web shop? Pišete svoj blog o putovanjima? Napravite višejezičnu verziju svog sajta?

  065-32-66-669

  centar@bizniscentar.net