Adobe

Jedna od najvećih svetskih kompanija u oblasti grafičkog i digitalnog dizajna. Trenutna tržišna vrednost kompanije je oko 95 milijardi $ i njen najpoznatiji proizvod je Photoshop

Vesti i informacije

GIMP napunio 25 godina

Kada je u pitanju obrada fotografija, neprikosnoven na tržištu je i dalje Adobe-ov Photoshop, ali ne mali broj profesionalaca, naročito onih koji koriste operativni sistem Linux, koristi ozbiljnu, kvalitetnu alternativu - GIMP

Adobe: od biznisa iz garaže do uspešnog SaaS giganta

Retki su danas oni koji nisu čuli za reč Fotošop (eng. Photoshop). Dosta manje njih, uglavnom kompjuterskih radnika su čuli za Illustrator, Acrobar Reader, Flash itd. Sve su to uspešni softveri jednog od najvećih kompjuterskih giganata u svetu, kompanije Adobe Inc.

Adobe ponudio 70.000 besplatnih fotografija kreativcima

Evo odličnih vesti za sve web dizajnere i kreativce. Adobe je predstavio besplatnu Adobe Stock kolekciju koja uključuje preko 70.000 fotografija, vektora, ilustracija i dr.

Korisnički servis

Ukoliko se na vašem sajtu pojavljuje greška Dodatna komponenta Adobe Flash Player je blokirana ili Adobe Flash Player is blocked, preporuka webmasterima i vlasnicima sajtova je da odmah uklone flash datoteke sa svojih web stranica.

podrska support

24/7 Kontakt centar za podršku

Pozovite nas da razgovaramo o vašim planovima da pokrenete svoj biznis na Internetu? Želite da napravite web shop? Pišete svoj blog o putovanjima? Napravite višejezičnu verziju svog sajta?

  065-32-66-669

  centar@bizniscentar.net