SEO marketing (Optimizacija sajta za pretraživače)

Optimizacija sajta za pretraživače predstavlja konstantan proces koji jednostavno morate implementirati u svoje internet poslovanje. Biti na prvoj stranici Google pretraživača danas predstavlja izazov, ali neprekidnim unapređenjima, sve je moguće.

NARUČI OPTIMIZACIJU
SEO marketing (Optimizacija sajta za pretraživače)
ulaganje u optimizaciju za pretrazivace je odlican izbor

Zašto je SEO odlična investicija

Ne, SEO optimizacija je NAJVAŽNIJA investicija u vaše online poslovanje ukoliko se sajt ne nalazi na prvoj stranici pretrage Google-a, ne donosi novac ili ne posećuju ga korisnici Interneta koji traže određenu ključnu reč.

Tehnikama optimizacije za pretraživače udahnućete novi život svom sajtu, povećati broj željenih posetilaca i doneti profit svojoj firmi.

Morate takođe znati dve stvari: SEO je neprekidni proces, ne jednokratni i proces koji nikada ne prestaje; nikada vam nećemo obećati da ćete biti prvi na Google-u (to možete jednostavno sponzorstvom ključne reči u Google pretrazi), ali možemo vam obećati da ćemo dati sve od sebe da se vaš sajt nađe na prvoj stranici Google pretrage

OptimizujemoSTART paket usluga

Paket usluga predviđa implementaciju tehnika i najboljih praksi za optimizaciju sajtova u zavisnosti od svrhe, vrste sajta i ciljeva unapređenja poslovanja na Internetu

Istraživanje ključnih reči i razvoj strategije - u skladu sa vašom oblašću poslovanja i tržišnom nišom, istražujemo ključne reči za optimizaciju i razvijamo plan optimizacije Optimizacija na samom sajtu - on-site optimizacija svih stranica u okviru plana optimizacije Instalacija Google Analitike i edukacija - najpopularniji paket za praćenje naprednih statistika sajta Analiza tehničkih aspekata sajt i predlozi unapređenja - Analiziramo rad i funkcionalne delove sajta i predlažemo njihova poboljšanja Interna povezanost stranica - Analitika internog linkovanja stranica i predlozi poboljšanja Optimizacija fotografija - Analitika medijskih sadržaja i optimizacija grafike u cilju što bržeg učitavanja web stranica Optimizacija za mobilne uređaje - Analitika prikaza sadržaja na mobilnim uređajima i njihovo unapređenje Upravljanje sadržajima sajta važnim za SEO - Optimizacija svih tehničkih karakteristika sajta: naslova stranice, H1 naslova, podnaslova i paragrafa na stranicama, meta opisa, robots.txt, XML mapa sajta, Google My Business administracije, itd.

99 EUR/mesečno Kontaktirajte nas
optimizacija za mobilne telefone i uređaje

Optimizacija sajta za mobilne uređaje (mobile SEO)

Bliži se trenutak kada će biti važnije kako izgleda i funkcioniše vaš sajt na mobilnim telefonima, nego na računarima.

Saznajte više

Najčešće SEO greške

Greške prilikom izrade i optimizacije sajtova su normalna pojava, ali moraju da se svedu na najmanju moguću meru, s obzirom da mogu veoma negativno da utiču na funkcije celokupnog sajta, dovedu do smanjenja profita i donesu loše efekte internet poslovanju u kompanijama

Saznajte više
greske prilikom optimizacije za pretraživače
najvažnije statistike optimizacija za pretraživače

Najvažnije SEO statistike

Kada gradite kuću, prvo i najvažnije je da vaša kuća ima dobar temelj. Ukoliko to nije tako, nastaće mnogi dalji problemi koje ćete veoma teško rešavati. Takva je situacija i sa optimizacijom sajta.

Saznajte više
podrska support

24/7 Kontakt centar za podršku

Pozovite nas da razgovaramo o vašim planovima da pokrenete svoj biznis na Internetu? Želite da napravite web shop? Pišete svoj blog o putovanjima? Napravite višejezičnu verziju svog sajta?

  065-32-66-669

  centar@bizniscentar.net