Facebook

Vesti i informacije

Rights Manager for Images: Facebook uvodi i zaštitu fotografija

Odlična vest za fotografe dolazi iz kompanije Facebook. Od sada, fotografi širom sveta dobijaju potpunu kontrolu nad prikazom svojih sadržaja na dvema trenutno najpopularnijim društvenim mrežama, Facebooku i Instagramu.

Kolege, hajde da radimo od kuće - Facebook se ne šali

Mnogi od nas započeli su svoj preduzetnički put iz sopstvenih domova, što bi neko rekao “iz garaža“, i zahvaljujući pandemiji koronavirusa COVID-19, mnogi privrednici i zaposleni primorani su da privređuju ponovo kao na početku

Istraživanje: Fejsbuk i dalje najpopularniji, internet ispred televizije

Prema istraživanjima agencija Nilsen i Ipsos u koje je UNS imao uvid, internet je 2019. godine dnevno koristilo 72 odsto građana, dok je televiziju pratilo 69 odsto, radio stanice slušalo 37, dok je štampu – dnevnu, nedeljnu, periodičnu, pratilo 30 odsto stanovnika Srbije.

Google poklanja oglašavanje firmama u vrednosti od 340 miliona $

Google će malim i srednjim preduzećima širom sveta pokloniti besplatno reklamiranje u iznosu od 340 miliona $ kao deo paketa pomoći privredi koja je žestoko pogođena pandemijom koronavirusa.

Facebook Shops: prodaja na Internetu za male privrednike

Zbog pojave koronavirusa mnogi privrednici ostali su bez kupaca i pojavio se ogroman problem zbog prilično slabog razvoja trgovine na Internetu i jako malog broja elektronskih prodavnica. Ne treba zaboraviti ni, doduše veoma amaterski, pokušaj Ministarstva poljoprivrede da predstavi e-pijacu i na taj način spoji seoska domaćinstva i kupce. Ipak, evo jedne obećavajuće najave Facebook-a koja bi konačno mogla da označi značajniji prodor najveće svetske društvene mreže na tržište e-trgovine, na kojem suvereno vladaju Amazon, Alibaba i eBay.

Facebook i Instagram zabranili ciljano targetiranje oglasima mlađih korisnika

U okviru najnovije promene Facebook-ove politike privatnosti, oglašivači više neće moći da koriste podatke ili opcije oglašavanja u cilju prikazivanja oglasa najmlađim korisnicima platforme Facebook-Instagram-Messenger.

Facebook Grupe: profesionalci raznih branši, podelite svoja znanja

Moram priznati da sam najviše naučio o voćarstvu praćenjem nekoliko fantastičnih grupa na Facebooku u kojima profesionalci rado dele svoja znanja i iskustva

Facebook će upozoravati na sajtove pod državnom kontrolom

Facebook je započeo s označavanjem medijskih kuća koje su „u potpunosti ili delimično pod uredničkom kontrolom vlada drugih država“, nakon najave promene politike korišćenja informacija najavljene prošle godine.

Dominacija Instagrama, video-oglasi nastavljaju rast

Posle prilično bojažljivih budžeta tokom godine, brendovi su značajno povisili ulaganja u marketing u poslednjem kvartalu 2020. godine tako da su budžeti za oglašavanje na društvenim mrežama na globalu porasli čak 50,3% u odnosu na isto tromesečje prošle godine

podrska support

24/7 Kontakt centar za podršku

Pozovite nas da razgovaramo o vašim planovima da pokrenete svoj biznis na Internetu? Želite da napravite web shop? Pišete svoj blog o putovanjima? Napravite višejezičnu verziju svog sajta?

  065-32-66-669

  centar@bizniscentar.net