Instagram

Vesti i informacije

Rights Manager for Images: Facebook uvodi i zaštitu fotografija

Odlična vest za fotografe dolazi iz kompanije Facebook. Od sada, fotografi širom sveta dobijaju potpunu kontrolu nad prikazom svojih sadržaja na dvema trenutno najpopularnijim društvenim mrežama, Facebooku i Instagramu.

Koliko često koristite haštegove?

Pre izvesnog vremena, komentarišući neku od aktuelnih tema prijateljica mi je rekla opasku da previše koristim haštagove u svojim objavama na društvenim mrežama i da to nekad deluje neozbiljno. Ali, daleko od neozbiljnosti, hašteg ili popularna taraba, veoma su koristan detalj u sadržajima na Internetu.

Kako je Kabi Lejm osvojio društvene mreže

Ne postoji korisnik neke od društvenih mreža koji se nije bar jednom nasmejao Kabijevim razotkrivanjima

Istraživanje: Fejsbuk i dalje najpopularniji, internet ispred televizije

Prema istraživanjima agencija Nilsen i Ipsos u koje je UNS imao uvid, internet je 2019. godine dnevno koristilo 72 odsto građana, dok je televiziju pratilo 69 odsto, radio stanice slušalo 37, dok je štampu – dnevnu, nedeljnu, periodičnu, pratilo 30 odsto stanovnika Srbije.

Facebook i Instagram zabranili ciljano targetiranje oglasima mlađih korisnika

U okviru najnovije promene Facebook-ove politike privatnosti, oglašivači više neće moći da koriste podatke ili opcije oglašavanja u cilju prikazivanja oglasa najmlađim korisnicima platforme Facebook-Instagram-Messenger.

Društvene mreže idealne za promociju frizera

Investicije u reklamiranje na društvenim mrežama za profesionalne frizerske i salone lepote su prioritet, naročito tokom karantina, pokazuje istraživanje

Dominacija Instagrama, video-oglasi nastavljaju rast

Posle prilično bojažljivih budžeta tokom godine, brendovi su značajno povisili ulaganja u marketing u poslednjem kvartalu 2020. godine tako da su budžeti za oglašavanje na društvenim mrežama na globalu porasli čak 50,3% u odnosu na isto tromesečje prošle godine

podrska support

24/7 Kontakt centar za podršku

Pozovite nas da razgovaramo o vašim planovima da pokrenete svoj biznis na Internetu? Želite da napravite web shop? Pišete svoj blog o putovanjima? Napravite višejezičnu verziju svog sajta?

  065-32-66-669

  centar@bizniscentar.net